Huwelijksreistips: Hoe Versier Je Je Trouwauto?

Huwelijksreistips: Hoe Versier Je Je Trouwauto?
Huwelijksreistips: Hoe Versier Je Je Trouwauto?

Video: Huwelijksreistips: Hoe Versier Je Je Trouwauto?

Video: Huwelijksreistips: Hoe Versier Je Je Trouwauto?
Video: Abella Bruiloft Trouwauto Versiering 2024, Mei
Anonim

Elk verliefd stel dat gaat trouwen droomt van een luxe trouwauto. Tegenwoordig is het niet genoeg om mooi te zijn om je te onderscheiden van de massa, je moet ook origineel zijn. Om de auto er elegant uit te laten zien, moet deze met smaak en in overeenstemming met moderne trends zijn ingericht.

Huwelijksreistips: hoe versier je je trouwauto?
Huwelijksreistips: hoe versier je je trouwauto?

De ideale optie voor pasgetrouwden is een witte auto. Gebruik geen rode en donkere auto's op een bruiloft. Bestel indien mogelijk een trouwkonvooi van auto's van hetzelfde model.

Auto's zijn meestal versierd met stoffen slingers, strikken van chiffon en veelkleurige linten. Al deze elementen zijn bevestigd aan verschillende delen van de auto - motorkap, velgen op wielen, kentekenplaat of zijspiegels. Je kunt ook bloemen gebruiken voor decoratie - natuurlijk of kunstmatig. Ze zijn vastgezet met gekleurde tapes. Verse bloemen worden gebruikt in het warme seizoen en kunstmatige - in de kou.

Decoratieve beeldjes van vogels, bessen, noten - dit alles kan ook worden gebruikt als attributen van de vakantie. Vergeet ballonnen niet - dit is een van de belangrijkste decoraties. Het is beter om latexballonnen te gebruiken, die niet zo snel barsten.

De belangrijkste versiering op een bruiloft zijn de trouwringen, die aan het dak of de motorkap van de auto worden bevestigd. Probeer dit element er chic uit te laten zien. In plaats van ringen worden ook kunstduiven gebruikt.

Vroeger zat een pop in een trouwjurk vaak vast aan de motorkap van een auto. Dit stuk was ongelooflijk populair. Nu zijn verliefde teddyberen, gekleed in de outfits van de bruid en bruidegom, gekomen om ze te vervangen.

Vergeet niet dat dit uw bruiloft is en dat u het recht heeft om de auto naar eigen inzicht in te richten. Blijf niet hangen in gevestigde normen, maar bedenk zelf iets. Een trouwauto moet anders zijn, opvallen en vooral onthouden worden. Je hoeft niet bescheiden te zijn, dit is niet het geval. Op uw trouwdag staat u in het middelpunt van de belangstelling en moet u daarbij passen.

Aanbevolen: