Hoe Een Trouwauto Aan Te Kleden

Inhoudsopgave:

Hoe Een Trouwauto Aan Te Kleden
Hoe Een Trouwauto Aan Te Kleden

Video: Hoe Een Trouwauto Aan Te Kleden

Video: Hoe Een Trouwauto Aan Te Kleden
Video: Vrouw trekt kleren uit bij signeersessie Douwe Bob 2024, April
Anonim

Een belangrijk onderdeel van de voorbereiding op een bruiloft is het versieren van een bruiloftsstoet. Uw stoet zal immers door de hele stad worden gezien en de jongeren zullen er op beoordeeld worden. Hoe versier je auto's op een originele en meest elegante manier?

Hoe een trouwauto aan te kleden
Hoe een trouwauto aan te kleden

instructies:

Stap 1

Pak auto's met een lichte kleur op, het is beter als ze van hetzelfde merk zijn. Auto's in rood of blauw zullen niet op hun plaats lijken, en als ze niet kunnen worden weggelaten, moeten ze in de staart van de colonne staan.

Stap 2

Bevestig op het dak van de auto van de bruidegom, waarin de jongeren van het kadaster gaan, 2 met elkaar verweven ringen - een symbool van liefde en het begin van het leven samen. Ze kunnen wit, goudkleurig, roze zijn, vergezeld van afbeeldingen van zwanen, als een symbool van huwelijkstrouw. Ringen kunnen in elke bruidssalon worden gekocht of gehuurd.

Stap 3

Versier met kleurrijke linten voor een feestelijke look. Ze zijn bevestigd aan de motorkap, de kofferbak van de auto, soms aan de antenne en spiegels. Meet vooraf de motorkap en kofferbak van de auto en koop tapes die anderhalf keer langer zijn dan de resulterende waarde. De linten kunnen met een lint worden vastgemaakt door er drie aan elkaar te naaien en vervolgens het lint met linten op de capuchon te leggen. In dit geval is het belangrijk om de juiste kleuren te kiezen. Een lichtgekleurde auto wordt prachtig versierd met heldere linten en een donkere - met lichtere. De beste kleurencombinaties: blauw, roze blauw; blauw, geel, rood; karmozijn roze blauw.

Stap 4

Speciale trouwnummers worden een interessante decoratie van de auto. Je kunt ze ook kopen in de bruidssalon of ansichtkaartenafdeling. Grappige inscripties "Wie is waar, maar we hebben een bruiloft", "De broederschap van de bruidegom" en anderen zullen de gasten amuseren en een stemming creëren. De verkeerspolitie mag de nummers niet plakken, maar meestal raakt niemand de huwelijksstoet aan.

Stap 5

De traditionele decoratie is ballonnen. Ze zijn overal te vinden: op achteruitkijkspiegels, op deurgrepen, op antennes. Het is beter om ballen te kopen die duur en van hoge kwaliteit zijn, anders barsten ze tijdens een snelle reis.

Autodecoratie is een belangrijk onderdeel van de voorbereiding op het feest. Toon uw fantasie en toon uw originaliteit en onberispelijke smaak.

Aanbevolen: