Hoe Versier Je Een Trouwauto?

Inhoudsopgave:

Hoe Versier Je Een Trouwauto?
Hoe Versier Je Een Trouwauto?

Video: Hoe Versier Je Een Trouwauto?

Video: Hoe Versier Je Een Trouwauto?
Video: How to Make a Wedding Bow for a Car 2024, April
Anonim

Professionele aankleding van een huwelijksstoet is geen goedkoop genoegen. Het is echter heel goed mogelijk om deze kostenpost aan de vooravond van het feest te verminderen, het is voldoende om met uw eigen handen decoraties voor een auto te maken.

Hoe versier je een trouwauto?
Hoe versier je een trouwauto?

Het is nodig

  • - tule - 2m;
  • - kunstbloemen;
  • - verpakkingstape in de kleur groen en goud;
  • - schaar;
  • - lijmpistool;
  • - een linnen elastische band.

instructies:

Stap 1

Knip een lint van een stuk tule, waarvan de breedte ongeveer 30-40 cm moet zijn, en de lengte - 2 m. Knip drie linten uit een linnen gom, ongeveer 30 cm lang. Vouw de gesneden tule dubbel en knoop het vast met een linnen elastische band in het midden. Bind ook een elastiek rond de randen van het tule lint. Dit is nodig om de sieraden aan de auto te kunnen bevestigen.

Stap 2

Knip 8 stroken van 50 cm van de groene verpakkingstape en knoop ze vast op tule en probeer dit in gelijke lengtes te doen. Knip dezelfde stroken van het gouden lint en knoop ze over de groene. Draai de uiteinden van de gebonden linten met een schaar.

Stap 3

Op de plaatsen waar de linten zijn vastgebonden, lijmt u kunstbloemen met een speciaal pistool. Als je geen lijmpistool hebt, kun je de bloemen gewoon op de tule naaien. De decoratie van de autokap is klaar.

Stap 4

Nu moet je strikken maken om de autodeuren te versieren. Om dit te doen, knipt u van tule twee linten van 50 cm breed en 50 cm lang. Verzamel de tule met een "accordeon" en zet deze in het midden vast met een elastische band en knoop deze vast aan een knoop. Verbind de randen van de tape met elkaar zodat je een nette rozet van tule krijgt. U kunt de randen vastzetten met een gewone nietmachine of naaien met een draad.

Bogen voor het decoreren van autodeuren
Bogen voor het decoreren van autodeuren

Stap 5

Bind de pakriemen aan het elastiek en draai de uiteinden om. Bevestig een kunstbloem aan de achterkant van de roos. De strik voor autodecoratie is klaar. Maak de tweede boog op dezelfde manier. Nu kunt u beginnen met het inrichten van uw auto.

Stap 6

Bind het elastiek in het midden van de tule kapversiering op het radiatorrooster vast. Maak de uiteinden vast aan de motorkapbevestigingen. Spreid de tape uit.

Stap 7

Om de tule rozetten op de handgrepen van de auto te bevestigen, hoeft u alleen maar het elastiek door de gaten te halen en stevig vast te binden. De auto is rijklaar.

Aanbevolen: