Hoe Je Trouwauto's Op Een Originele Manier Decoreert

Inhoudsopgave:

Hoe Je Trouwauto's Op Een Originele Manier Decoreert
Hoe Je Trouwauto's Op Een Originele Manier Decoreert

Video: Hoe Je Trouwauto's Op Een Originele Manier Decoreert

Video: Hoe Je Trouwauto's Op Een Originele Manier Decoreert
Video: Trouwauto huren met of zonder chauffeur in Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en de rest van NL 2024, Mei
Anonim

Een bruiloft is een plechtige viering van liefde, die wordt verwacht en zorgvuldig wordt voorbereid. De pasgetrouwden willen dat alles wat met dit evenement te maken heeft, mooi en gedenkwaardig is. Een van de kenmerken van een leuke en saaie vakantie is een origineel versierde huwelijksstoet.

Hoe je trouwauto's op een originele manier decoreert
Hoe je trouwauto's op een originele manier decoreert

instructies:

Stap 1

Het is wenselijk dat de auto's in de huwelijksstoet licht zijn, de versieringen zullen er helderder uitzien. Als u wilt dat uw autocolonne de meest spectaculaire is, kiest u een eenkleurige auto van hetzelfde model.

Stap 2

De auto van de bruid verdient speciale aandacht. Er zijn nu veel decoraties, het hangt allemaal af van je smaak en verlangens. Volgens de oude traditie wordt een pop bevestigd aan de motorkap van de auto van de bruid, die het gezinsleven van de pasgetrouwden zal behouden en niets slechts in het gezin zal laten. Als je de pop niet mooi vindt, kun je de auto versieren met een boeket verse bloemen. Moderne bloemisten maken hele kunstwerken, aanhoudende en duurzame boeketten, die in kolven met een speciale vloeistof zitten. U hoeft zich geen zorgen te maken dat ze snel zullen vervagen en hun schoonheid verliezen. Op het dak van uw auto kunt u een grote krans met verse bloemen plaatsen, waaraan u een mooi samengesteld lang stuk tule kunt bevestigen. Zo'n sluier die in de wind wappert, ziet er spectaculair en origineel uit en zal de auto van de bruid benadrukken.

Stap 3

De auto van de bruidegom is traditioneel versierd met ringen. Ringcomposities zijn heel verschillend: met harten, bellen, duiven, zwanen. Je kunt ze op het dak van je auto bevestigen. Twee met elkaar verweven ringen kunnen worden gemaakt van verse bloemen, bladeren en twijgen. Het originele symbool op je auto is een ooievaar die een van de huwelijkssymbolen in zijn bek houdt. Zeer mooie sieraden in de vorm van een hart of twee harten, gemaakt van natuurlijke bloemen, zullen ook goed staan op de motorkap van een auto.

Stap 4

De belangrijkste auto's in de huwelijksstoet moeten de auto's van het bruidspaar zijn, maar de rest van de auto's moet ook een feestelijke uitstraling hebben. Om ze te versieren, kunt u linten, strikken, ballen, kunstmatige of natuurlijke bloemen gebruiken. Koop ballen van hoge kwaliteit zodat ze niet barsten tijdens de rit. Je kunt er deurgrepen, antennes en spiegels mee versieren - het belangrijkste is dat ze de bestuurder niet afleiden tijdens het rijden. Speciale stickers voor nummers met originele grappige inscripties zullen je vakantie vrolijk en onvergetelijk maken.

Aanbevolen: