Zo Vier Je Het Nieuwe Jaar Met Je Gezin

Inhoudsopgave:

Zo Vier Je Het Nieuwe Jaar Met Je Gezin
Zo Vier Je Het Nieuwe Jaar Met Je Gezin

Video: Zo Vier Je Het Nieuwe Jaar Met Je Gezin

Video: Zo Vier Je Het Nieuwe Jaar Met Je Gezin
Video: Zandhappen met de kandidaten voor de Auto van het Jaar 2022 | NOG MAAR TWEE ZONDER STEKKER! | ANWB 2024, April
Anonim

Nieuwjaar is een van de meest geliefde feestdagen waar zowel volwassenen als kinderen naar uitkijken. Dit is een magische tijd waarin het venster naar een goed sprookje voor een korte tijd wordt geopend, en wanneer zelfs de meest beruchte sceptici beginnen te geloven dat wonderen mogelijk zijn. Er is een mening dat hoe deze vakantie te vieren afhangt van hoe het hele volgende jaar zal verlopen, dus veel mensen denken na over hoe leuk en interessant het is om het nieuwe jaar te vieren.

Zo vier je het nieuwe jaar met je gezin
Zo vier je het nieuwe jaar met je gezin

instructies:

Stap 1

Je moet van het nieuwe jaar niet uitsluitend een feest van de maag maken. Natuurlijk wil je de feesttafel dekken, maar je moet je kracht verdelen om niet om 12 uur van vermoeidheid te vallen. Het is beter om het proces van het bereiden van een vakantietraktatie om te zetten in een gezamenlijke creatie waaraan zelfs de kleinste gezinsleden kunnen deelnemen.

Stap 2

Denk niet dat je het nieuwe jaar niet zo vrolijk met je gezin kunt vieren als in een rumoerig gezelschap. Om alle leden van het huishouden geïnteresseerd te maken, moet u van tevoren nadenken over het nieuwjaarsprogramma. Dit betekent helemaal niet dat het nodig is om een duidelijk script voor te schrijven, maar als je van de vakantie banale bijeenkomsten voor de tv maakt, is het onwaarschijnlijk dat deze lang zal worden herinnerd. Je kunt een echte maskerade regelen, want het is helemaal niet moeilijk - je kunt zelf maskers maken (de eenvoudigste optie is van papier) of kopen bij de dichtstbijzijnde kinderwinkel (in de bazaar), oude dingen zijn geschikt voor kostuums.

Stap 3

Overweeg een interessant spel te organiseren. Je kunt "Koe" spelen (laat een woord zien met gebaren en raad het) of zing nieuwjaarsliedjes in koor. Trouwens, als jij en je gezinsleden graag zingen, dan kun je een echte karaoke organiseren met je favoriete liedjes.

Stap 4

Als het weer het toelaat, is het erg gaaf om op oudejaarsavond naar buiten te gaan. Je kunt een slee meenemen, in de sneeuw liggen, een sneeuwfort bouwen en sneeuwballen spelen. En als je sterretjes mee naar buiten neemt, wordt de sfeer nog feestelijker. Als u besluit dat u in het nieuwe jaar niet zonder "zware" pyrotechniek (vuurwerk) kunt, moet u de veiligheidsmaatregelen in acht nemen, zodat het plezier van het nieuwe jaar niet tot onaangename gevolgen leidt.

Stap 5

Zorg ervoor dat u van tevoren geschenken voor alle gezinsleden verstrekt. Ze kunnen prachtig worden verpakt in cadeaupapier met heldere strikken en discreet worden opgevouwen onder de kerstboom, en laat iedereen raden waar zijn cadeau is. Of je kunt van tevoren gestileerde laarzen of tassen voor geschenken voorbereiden en ze op verschillende plaatsen in het appartement ophangen, en dan wordt het zoeken naar nieuwjaarscadeautjes een spannend spel.

Stap 6

Denk aan alle goede dingen die het uitgaande jaar je heeft gebracht en laat alle zorgen en ontberingen in het verleden achter. Probeer deze avond de juiste woorden te vinden voor alle leden van het huishouden, vergeef alle grieven uit het verleden en wees blij dat jullie elkaar hebben. Het nieuwe jaar met het gezin is immers niet alleen leuk, het is ook een heel warme en gezellige vakantie.

Het belangrijkste dat van u wordt verlangd, is een goed humeur en een verlangen om van de vakantie een leuk en magisch sprookje te maken. Probeer daarom niet geïrriteerd of nerveus te worden, ook als je ergens geen tijd voor hebt of als iets niet volgens plan gaat.

Aanbevolen: