Hoe Leuke Wedstrijden Te Organiseren?

Inhoudsopgave:

Hoe Leuke Wedstrijden Te Organiseren?
Hoe Leuke Wedstrijden Te Organiseren?

Video: Hoe Leuke Wedstrijden Te Organiseren?

Video: Hoe Leuke Wedstrijden Te Organiseren?
Video: Hoe maak je zelf een mondkapje? 2024, April
Anonim

Je gaat vrienden uitnodigen voor een bezoek, hebt een feestelijk menu gemaakt, nagedacht over tafelaankleding en hoe je gasten aan tafel plaatst. Maar dit is niet alles wat u hoeft te doen om een levendige indruk van uw avond te maken. Er ontbreekt duidelijk iets. Natuurlijk, grappige momenten en leuke prijsvragen.

Hoe leuke wedstrijden te organiseren?
Hoe leuke wedstrijden te organiseren?

instructies:

Stap 1

Bereid vooraf het programma voor en bedenk op wie je tijdens je vakantie kunt rekenen, wie je actief kan helpen en mee kan doen aan je script en aan je prijsvragen.

Stap 2

Zorg voor prijzen, kleine cadeautjes voor de winnaars en deelnemers aan uw wedstrijdprogramma. Maak rekwisieten voor wedstrijden. Schrijf op een vel papier alles wat je nodig hebt om in te slaan: elementen van kostuums, voorwerpen, muzikale begeleiding.

Stap 3

Begin met eenvoudige "opwarm"-wedstrijden: bijvoorbeeld komische antwoorden op vragen, terwijl er een komische situatie ontstaat wanneer de antwoorden niet binnen het onderwerp van de vraag vallen. Om dit te doen, kun je van tevoren vragen en antwoorden op kleine stukjes papier schrijven, ze vouwen en in twee dozen doen.

Stap 4

Het leuke "The Magician Who Can Read Mind" is erg leuk. Verkleed iemand als een tovenaar. Hij hoeft de persoon alleen maar te benaderen, zijn handen over zijn hoofd te bewegen en te doen alsof hij gedachten kan lezen. En je voegt verschillende muziekstukken toe. Selecteer hiervoor kleine afleveringen van de nummers en brand ze op een schijf of flashstation. Bijvoorbeeld: "Ik heb het zo koud als een ijsberg in de oceaan…" en anderen.

Stap 5

Doe de Buttons-wedstrijd. Laat de deelnemers paren vormen: een man, een vrouw. Mannen zitten op stoelen - het zijn knopen en vrouwen staan achter de ruggen van mannen. De begeleider stelt eenvoudige vragen en de vrouwen beantwoorden ze. Maar het punt is dat een vrouw het recht krijgt om alleen een antwoord te geven als zij de eerste is die op de "knop" drukt - het hoofd van haar partner, en hij zal geen karakteristiek geluid maken - "piek" of "tink". Het stel dat als eerste 'belde' antwoordt.

Stap 6

Gebruik de acteertalenten van je gasten - speel een minishow. Verspreid de folders met de opgegeven rol. De presentator leest de tekst voor en de karakters in een pantomime verbeelden deze of kunnen daarnaast enkele zinnen uitspreken.

Stap 7

Organiseer danswedstrijden. Volwassenen hebben immers zo weinig gelegenheid om te dansen. Bereid muziek van verschillende stijlen voor: hiphop, disco, wals, tango, lambada. Laat de gasten de dans doen die ze willen.

Stap 8

De verkleedwedstrijd is leuk. Nodig de koppels uit om zich terug te trekken in verschillende kamers en probeer elkaars kleren aan te trekken. Het effect kan nogal onverwacht zijn, maar zeker heel grappig.

Aanbevolen: