Hoe Beleef Je Een Leuke Housewarming

Inhoudsopgave:

Hoe Beleef Je Een Leuke Housewarming
Hoe Beleef Je Een Leuke Housewarming

Video: Hoe Beleef Je Een Leuke Housewarming

Video: Hoe Beleef Je Een Leuke Housewarming
Video: SCRAPS STOF IDEE ✂️ HEXAGON ✂️ House Warming cadeau-idee 【Hand Sew】 2024, April
Anonim

Verhuizen naar een nieuw huis of appartement is een gebeurtenis die qua belang kan worden gelijkgesteld met een bruiloft, de geboorte van een kind of andere belangrijke gebeurtenissen in het leven van een gezin. Het vieren van housewarming is een goed moment om familie, oude vrienden en nieuwe buren bij je thuis uit te nodigen. Hier kun je niet zonder geschenken, maar ook met het naleven van enkele tradities. Housewarming is een vakantie die de meeste mensen niet zo vaak tegenkomen, slechts één of twee keer in hun leven. Daarom moet je het vrolijk vieren om je een leven lang een geweldig gevoel te herinneren, dat enigszins verwant is aan het begin van een nieuw leven.

Hoe beleef je een leuke housewarming
Hoe beleef je een leuke housewarming

instructies:

Stap 1

Bereid en verstuur uitnodigingen van tevoren naar alle gasten. Daarop moet het exacte adres van je nieuwe woning staan, dan kunnen de genodigden je makkelijker vinden en hoef je de route niet lang telefonisch uit te leggen.

Stap 2

Als u uw eigen feest wilt organiseren, hoeft u niet te wachten tot het huis zijn perfecte look heeft gekregen. Verhuizen naar een niet-gerepareerd nieuw appartement is geen reden om uit te stellen met een nieuwe woning. Gebrek aan comfort en gezelligheid kan worden gecompenseerd door een vakkundig gecreëerde vrolijke sfeer.

Stap 3

Een goede housewarmingtafel is de eerste stap om nog lang en gelukkig te leven in je nieuwe huis. U kunt het doen zonder witte tafelkleden, kristal, porselein en ingewikkelde gerechten. Het enige onmisbare attribuut van de tafel zou een groot brood van nieuwe kolonisten moeten zijn - een symbool van welvaart en welvaart in huis. Bereid lichte snacks, fruit, snoep en sterke drank voor de gasten.

Stap 4

Versier de muren en deuren in het appartement met komische inscripties. Het is niet nodig om het huis zwaar te versieren en in te richten. Een paar leuke bloemstukken en ballonnen zou voldoende moeten zijn.

Stap 5

Denk na over het scenario. Er moet zeker tijd zijn voor een feest, vrolijke groeten, dansjes en cadeautjes. Bouw een algemene verhaallijn. Zo kun je de hele avond door met het bouwen van je huis. Begin met het leggen van het fundament, zo'n fundament zal een overvloedige tafel zijn. Bouw vervolgens de muren steen voor steen op. Geschenken van vrienden worden deze stenen voor uw feest. Games en wedstrijden zijn het dak voor je plezier. Ze kunnen worden getimed om samen te vallen met het hoofdthema van de viering.

Stap 6

Het is erg belangrijk dat je housewarming leuk, helder en zorgeloos is. Zorg voor muzikale begeleiding voor de vakantie. Een vrolijke housewarming is niet alleen een feest, maar ook wedstrijden waaraan alle gasten meedoen. De opties kunnen heel verschillend zijn: dansen met gesloten ogen, tongbrekers lezen, pantomime en meer.

Aanbevolen: