Zo Beleef Je Een Onvergetelijke Avond

Inhoudsopgave:

Zo Beleef Je Een Onvergetelijke Avond
Zo Beleef Je Een Onvergetelijke Avond

Video: Zo Beleef Je Een Onvergetelijke Avond

Video: Zo Beleef Je Een Onvergetelijke Avond
Video: Een onvergetelijke avond 2024, April
Anonim

Het vermoeiende dagelijkse werk leidt ertoe dat het gevoel van schoonheid vergeten wordt. Er is maar één wens: snel koken en voor de tv gaan liggen. Hoe zit het met romantiek? Hoe zit het met de avondpromenade? Als huishoudelijke taken en grijze dagen de overhand hebben, sla dan alarm. Sta jezelf toe om te ontspannen, plezier te hebben en op te laden met positieve emoties.

Zo beleef je een onvergetelijke avond
Zo beleef je een onvergetelijke avond

Het is nodig

  • - ansichtkaart;
  • -cadeautje, inpakpapier;
  • - een deken, een boodschappenmand en een fles wijn;
  • - plastic borden en servetten;
  • - fototoestel;
  • - bloemblaadjes, kaarsen, badschuim, aromatische oliën;
  • - schijven met films.

instructies:

Stap 1

Laat een onvergetelijke avond een verrassing zijn voor je soulmate. Om dit te doen, moet u zich van tevoren voorbereiden. Stuur je geliefde indien mogelijk rechtstreeks een kaartje naar het werk. Zo niet, laat de sms dan vallen. Intrigeer de man, vertel hem dat je hem vanavond niet zoals gewoonlijk thuis verwacht, maar op de afgesproken plaats. Herinner u er overdag aan hoeveel u mist en hoe lang u op de vergadering wacht.

Stap 2

Afspraak maken in de natuur (park, plein, open plek achter het huis), uiteraard als de weersomstandigheden het toelaten. Maak een boodschappenmand klaar: salades in taartjes, vis of worstjes in beslag, sandwiches en canapés. Haal wat fruit en snoep, een fles goede wijn en een gegrilde kip. Vergeet kopjes, vorken en servetten niet. Je hebt ook een dikke deken of deken nodig die je op het gras onder de boom kunt uitspreiden.

Stap 3

Na een diner in de frisse lucht, een wandeling in het park, dromen bij de vijver, voor jezelf een fotosessie regelen. Laat de aangename momenten op de foto vastleggen. Verzamel felle bladeren als het herfst is, verse bloemen als het lente en zomer is, om ze in huis te halen en een aangename sfeer te creëren.

Stap 4

Geef de jongeman een klein cadeautje, alsjeblieft en verwen hem zomaar, zonder enige reden. Het is onverwacht en altijd gezellig. Een clip voor notities, manchetknopen, een aansteker, een zakelijk notitieboekje kan een cadeautje worden. Verpak het artikel in een cadeauzakje of papier, je kunt er ook een naamkaartje aan bevestigen.

Stap 5

Thuisbioscoopshow. Ontspan met een pluizig dekentje en kijk samen naar een leuke romantische film of ondeugende komedie.

Stap 6

En nu nog een verrassing: samen in bad. Schik kaarsen rond de omtrek, versier de vloer en water met bloemblaadjes. Voeg aromatische zouten of badschuim toe aan het water. Plus - dessert. Plaats ijs met stukjes fruit in mooie uitloop op een dienblad.

Stap 7

De tijd nadert middernacht, wat betekent dat je kunt beginnen met "volwassen plezier". Speel een spel om te strippen of om je diepste verlangens te vervullen. Zet de muziek aan en geef je geliefde een striptease masterclass. Hij zal ongelooflijk blij zijn met zo'n geschenk. Laat de avond eindigen met je geheim.

Aanbevolen: