Zo Beleef Je Een Onvergetelijke Strandvakantie

Inhoudsopgave:

Zo Beleef Je Een Onvergetelijke Strandvakantie
Zo Beleef Je Een Onvergetelijke Strandvakantie

Video: Zo Beleef Je Een Onvergetelijke Strandvakantie

Video: Zo Beleef Je Een Onvergetelijke Strandvakantie
Video: Beleef een onvergetelijke vakantie aan de kust van Noord-Holland! 2024, Mei
Anonim

Als je aan een vakantie denkt, wil je saaie kantoorrokken en blouses op de verste plank van je kast gooien en een koffer vol gekleurde leistenen, felle badpakken en frivole overgooiers inpakken. Vergeet een paar eenvoudige regels niet om uw strandvakantie onvergetelijk te maken en alleen vreugdevolle momenten in uw geheugen achter te laten.

Zo beleef je een onvergetelijke strandvakantie
Zo beleef je een onvergetelijke strandvakantie

instructies:

Stap 1

Denk goed na over uw strandkeuze. Als je exotische, ongewone gerechten en de zee wilt, zoals in een advertentie voor een beroemde chocoladereep, koop dan een kaartje voor buitenlandse resorts. Houd er rekening mee dat in dezelfde populaire winter Thailand of de Filippijnen, het regenseizoen in de zomer valt en dat Egypte ongelooflijk heet is. Maar in Griekenland, Montenegro of Cyprus breekt de gouden tijd van ontspanning aan.

Stap 2

Ga naar je eigen en goed bestudeerde stranden aan de Zwarte Zee of aan zee, als je bang bent om naar het buitenland te gaan, je op je hoede bent voor een onbekende keuken en je je ongemakkelijk voelt in het gezelschap van mensen die een onbegrijpelijke taal spreken. Waarom uw langverwachte vakantie verpesten? Op Russische stranden vind je immers heldere zee, mooie plekken en goede service.

Stap 3

Ga niet direct na aankomst aan zee een hele dag naar het strand. Het is begrijpelijk dat je verlangen om zo snel mogelijk bruin te worden en zwarter dan Tyra Banks naar je geboorteplaats terug te keren. Maar na een paar uur onder de brandende zuiderse zon lijk je meer op een gekookte kreeft dan op een topmodel. Ga geleidelijk zonnebaden en vergeet niet om bescherming tegen de zon te dragen.

Stap 4

Vergeet make-up. Zelfs mascara van de hoogste kwaliteit is mogelijk niet bestand tegen blootstelling aan zonlicht en zeewater en lekken. En poeder en foundation in de hitte verstoppen de poriën, wat huidirritatie veroorzaakt. Als je je helemaal niet op je gemak voelt zonder make-up, doe dan voor je vakantie permanente make-up.

Stap 5

Drink veel vocht op het strand, want je kunt het lichaam volledig onopgemerkt in de brandende zon volledig uitdrogen. Maar het is beter om alcohol te weigeren. In de avonddisco heeft u nog tijd om een glaasje koude cocktail of geurige zuiderse wijn te drinken.

Stap 6

Breng actief tijd door op het strand: zwemmen, van de pier springen, beachvolleyballen, wandelen langs de kust. Ten eerste wordt de kleur gelijkmatiger in beweging. En ten tweede, na enkele uren in de zon te hebben doorgebracht zonder te bewegen, word je meer dan twintig minuten hardlopen op het zeezand moe. Ja, en extra kilo's aankomen tijdens uw vakantie is volkomen nutteloos.

Aanbevolen: