Zo Beleef Je Een Onvergetelijke Dag

Inhoudsopgave:

Zo Beleef Je Een Onvergetelijke Dag
Zo Beleef Je Een Onvergetelijke Dag

Video: Zo Beleef Je Een Onvergetelijke Dag

Video: Zo Beleef Je Een Onvergetelijke Dag
Video: VLOG6 // EEN ONVERGETELIJKE DAG MET THIRZA KING !! 2024, April
Anonim

Een dag wordt onvergetelijk als deze vol zit met verschillende evenementen, bijvoorbeeld het bezoeken van veel interessante plaatsen of slechts één wereldwijd evenement dat voor lange tijd prettige herinneringen in je ziel zal achterlaten. Hoe we de dag onvergetelijk, helder en veelbewogen kunnen maken, zullen we verder overwegen.

Zo beleef je een onvergetelijke dag
Zo beleef je een onvergetelijke dag

instructies:

Stap 1

Breng je dag door zoals je hebt gedroomd. Realiseer je verlangens op deze dag. Een bezoek aan de spa-salon, waar u een chocoladepakking krijgt, een ontspannende massage en nog veel meer, zal u bijvoorbeeld helpen om u een echte koningin te voelen. Als uw budget geen excessen toelaat, kunt u thuis een sparuimte openen. Koop een bodyscrub, lekkere oliën en vraag je man om je rug te masseren. Vul je badkuip met lauw water en geurschuim, draai een lekker muziekje, maak een kopje cappuccino of chocolademelk met cacao, pak een glossy magazine en laat de wereld wachten. Als gevolg van een dergelijke procedure wordt uw huid erg zacht en zacht, voelt u hoe vermoeidheid van u is "snel" en nu bent u klaar voor nieuwe exploits van deze dag. Verzamel het hele gezin en ga samen naar de attracties, bioscopen, paardrijden of zwemmen met dolfijnen. Zo zal de dag in balans zijn: 's morgens - passieve rust,' s avonds - actief.

Stap 2

Beslis over een gedurfde daad, overwin je angst, die je lange tijd verhindert om een vol leven te leiden. Je hebt bijvoorbeeld hoogtevrees. Kies een skydiveclub. Maak voor het eerst een tandemsprong met een instructeur. U zult zich dus veilig voelen (niets hangt immers van u af) en u hoeft niets anders te doen dan vanuit een vogelperspectief naar de wereld te kijken en uw gewichtloosheid te voelen. Nadat je op de grond bent geland, zul je meer vertrouwen krijgen in je capaciteiten en de sprong niet lang vergeten, en je vrienden zullen trots zijn op je moed.

Stap 3

Bent u een man en vrouw of een verliefd stel, dan wordt het organiseren van een echte romantische avond een onvergetelijke dag voor u. Meestal is wat er in de herinnering achterblijft niet een bezoek aan pompeuze restaurants, maar wat er daarna gebeurt - een avondwandeling met oprechte gesprekken. Op weekdagen gaat de sfeer van warmte en liefde, die op de eerste dagen van daten plaatsvindt, verloren. Wat weerhoudt je ervan om die gevoelens opnieuw te beleven? Maak 's avonds een wandeling onder de sterren, omarm en doe wensen onder de sterren. Of 's avonds thuis kaarsen aansteken, je favoriete lekkernij koken en samen oude foto's, videobanden, enz. doorbladeren. Kortom, breng de avond door in een gezellige sfeer van liefde en begrip!

Aanbevolen: