Wat Een Leuke Wedstrijden Op 8 Maart March

Inhoudsopgave:

Wat Een Leuke Wedstrijden Op 8 Maart March
Wat Een Leuke Wedstrijden Op 8 Maart March

Video: Wat Een Leuke Wedstrijden Op 8 Maart March

Video: Wat Een Leuke Wedstrijden Op 8 Maart March
Video: 8 самоделок своими руками по ремонту за 5 лет. 2024, Mei
Anonim

De vakantie van 8 maart is een geweldige gelegenheid om plezier te hebben met zowel het team als vrienden. Het programma moet van tevoren worden opgesteld en niet te vergeten een verscheidenheid aan wedstrijden waaraan het voor iedereen interessant zal zijn om deel te nemen. Hier zijn enkele leuke prijsvragen om uw vakantie leuk en onvergetelijk te maken.

Wedstrijden voor 8 maart
Wedstrijden voor 8 maart

Competitie 1

Voor deze wedstrijd moet je twee strakke kleine tassen klaarmaken, alle mannelijke accessoires (portemonnee, riem, opvouwbare stapel, enz.), Alle vrouwelijke accessoires (spiegel, kam, lippenstift, enz.).

Het team wordt in twee teams verdeeld, waarna elk van de teamleden, op de muziek, zijn hand in de tas steekt en op de tast raadt wat er is. Het team dat het sneller doet, wint.

Competitie 2

Maak een video voorafgaand aan de prestaties van bodybuilders. Het is fijn als de kamer een groot scherm heeft waarmee je een video kunt kijken. Nodig verschillende vertegenwoordigers van het sterkere geslacht uit, vraag om zich uit te kleden tot aan de romp. Speel vervolgens een Russisch volksliedje en vraag de deelnemers om hun spieren aan het publiek te laten zien. De resultaten van de wedstrijd worden samengevat door de vrouwelijke helft van het team, waarbij niet alleen het uiterlijk, maar ook het gevoel voor humor wordt beoordeeld.

Competitie 3

Voor de wedstrijd is het noodzakelijk om een geïmproviseerde hindernisbaan voor te bereiden, gevuld met stoelen, spelden en andere grote voorwerpen. Uit het team worden een man en een vrouw gekozen. De man moet door de hindernisbaan. Hiervoor wordt samen met de vrouw een systeem van identificatiegeluiden uitgevonden. Het commando "vooruit" kan bijvoorbeeld "tygydym-tygydym", stop - "tprrru", "right" - "ia-ia", enz. betekenen. De winnaar van de wedstrijd is het paar dat sneller de finish bereikt dan de anderen.

Aanbevolen: