Hoe Maak Je Een Strik Voor Een Cadeau

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Strik Voor Een Cadeau
Hoe Maak Je Een Strik Voor Een Cadeau

Video: Hoe Maak Je Een Strik Voor Een Cadeau

Video: Hoe Maak Je Een Strik Voor Een Cadeau
Video: Kadootjes inpakken (professioneel) 2024, Mei
Anonim

Een mooi ingepakt cadeau is altijd een lust voor het oog. De verpakking geeft het cadeau zelf een mysterieuze sfeer. Een strik is een essentieel kenmerk van elk geschenk. Samen met hem ziet het hele plaatje er compleet en foutloos uit.

Hoe maak je een strik voor een cadeau
Hoe maak je een strik voor een cadeau

Noodzakelijk

satijnen lint, kant-en-klare strik, plakband, lijm, schaar

instructies:

Stap 1

Koop een mooi lint. Een satijnen lint werkt het beste. Kies in directe verhouding tot de grootte van het geschenk de breedte van het lint.

Stap 2

Bind het lint van onder naar boven. Zodat het lint eerst aan de onderkant en dan aan de bovenkant van de geschenkdoos kruist.

Stap 3

Bind een strik. Steek eerst de uiteinden van de boog over. Verbind een deel van de tape in een kleine lus aan de andere kant van het uiteinde en doe hetzelfde met het tweede deel. Bind vervolgens de resulterende lussen aan elkaar. Als je de strik volumineuzer wilt maken, plaats dan aan elke kant van de resulterende vlinderdas nog een lus.

Stap 4

Als u de strik niet zelf wilt strikken, kunt u deze kant-en-klaar kopen.

Lijm de afgewerkte strik aan het geschenk met tape of lijm. Om de ranken van de boeg golvend te maken, sleept u er met een scherpe beweging een scherp voorwerp, zoals een schaar, overheen.

Aanbevolen: