Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Rostov Aan De Don

Inhoudsopgave:

Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Rostov Aan De Don
Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Rostov Aan De Don

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Rostov Aan De Don

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Rostov Aan De Don
Video: Vakantie (2019) Film 2024, Mei
Anonim

Als het je niet gelukt is of niet wilde vertrekken naar het nieuwe jaar in warme landen, kun je de vakantie thuis op een leuke en interessante manier vieren. In zo'n grote stad als Rostov aan de Don zijn er veel mogelijkheden voor haar gasten en bewoners om een feeststemming voor zichzelf te creëren.

Hoe het nieuwe jaar te vieren in Rostov aan de Don
Hoe het nieuwe jaar te vieren in Rostov aan de Don

instructies:

Stap 1

Woon een nieuwjaarsfeest bij in een van de Rostov-restaurants. Traditioneel wordt het programma op de nacht van 31 op 1 voorbereid door etablissementen als "Old Place" en "Minherts". De kosten van een toegangsbewijs en een galadiner bedragen 3-5 duizend roebel, afhankelijk van het restaurant. Nachtclubs organiseren ook nieuwjaarsprogramma's.

Stap 2

Als je het nieuwe jaar in een groot gezelschap wilt vieren, huur dan een huis in de buurt van Rostov. Neem hiervoor contact op met een van de lokale makelaarskantoren. De kosten van een dergelijke reis worden individueel berekend, afhankelijk van de grootte van de gehuurde woning en andere voorwaarden, bijvoorbeeld de aanwezigheid van een bad. U kunt het huis zelf versieren of deze service betalen samen met de bezorging van de kerstboom. Maar houd er rekening mee dat zo'n huis ver van de bewoonde wereld kan liggen, dus sla van tevoren voedsel en alcohol in.

Stap 3

Vier het nieuwe jaar op een sportieve manier - op de schaatsbaan. Het is bijvoorbeeld mogelijk om op oudejaarsavond te schaatsen op de schaatsbaan van Ledograd en op het grondgebied van het sportcomplex SportDon. U krijgt de kans om het klokkenspel te horen en de sterretjes aan te steken. Zo'n bijeenkomst van de vakantie is geschikt voor zowel een groep vrienden als een stel dat op zoek is naar romantiek.

Stap 4

Boek een limousinerit op oudejaarsavond. Dit entertainment is geschikt voor een klein gezelschap. Zo kunt u zien hoe de stad de vakantie viert in een comfortabele omgeving. Dit is vooral handig als het buiten te koud is om te wandelen.

Stap 5

Om dat met het hele gezin te vieren is een feestelijk programma in een van de cultuurhuizen of in het theater iets voor jou. Dergelijke evenementen worden bijvoorbeeld georganiseerd door het Regional House of Creativity, evenals het Gorky Theater. Tickets voor dergelijke uitvoeringen kosten gemiddeld 300-600 roebel per persoon. Bovendien kunt u een cadeau voor een kind betalen, inclusief speelgoed en snoep.

Aanbevolen: