Hoe Een Verjaardag Te Vieren In Rostov Aan De Don

Inhoudsopgave:

Hoe Een Verjaardag Te Vieren In Rostov Aan De Don
Hoe Een Verjaardag Te Vieren In Rostov Aan De Don

Video: Hoe Een Verjaardag Te Vieren In Rostov Aan De Don

Video: Hoe Een Verjaardag Te Vieren In Rostov Aan De Don
Video: WIJ VIEREN ONZE 22STE VERJAARDAG! FANTASY THEMA FEEST! 2024, Mei
Anonim

Als u in Rostov aan de Don woont en uw eigen verjaardag goed gaat vieren, biedt deze stad u veel mogelijkheden voor amusement en recreatie. Je kunt kiezen uit een chique restaurant, een sportveld of juist een rustige plek waar je gezellig met je vrienden kunt genieten.

Hoe een verjaardag te vieren in Rostov aan de Don
Hoe een verjaardag te vieren in Rostov aan de Don

instructies:

Stap 1

Als je je verjaardag gaat vieren in een luidruchtig gezelschap, dan biedt Rostov aan de Don je een aantal geweldige plekken om een leuk feest te organiseren. Dit is bijvoorbeeld het beroemde restaurant "Tamada", beroemd om zijn Kaukasische keuken en oosterse inrichting. U kunt ook een bezoek brengen aan Gostiny Dvor, een groot restaurant dat perfect is voor grote bedrijven. Tot uw dienst het entertainmentcentrum "Temernitsky", dat is uitgerust met een restaurant en een buitenzwembad, en andere plaatsen voor ontspanning en recreatie.

Stap 2

Als u liever wilt ontsnappen aan de drukte van de stad en u op de dag van de vakantie met uw geliefde wilt terugtrekken, kan een cultureel en amusementscomplex genaamd "Cossack Pier" u helpen. De diensten van toeristen worden aangeboden in huizen met één kamer en twee kamers, ingericht in de stijl van de Kozakken. Op het grondgebied van het complex is er een restaurant, een feestzaal, een zomerse buitenruimte aan de oevers van de Grote Don, een speeltuin voor kinderen, een vijver met de mogelijkheid om te vissen. De vakantie zal niet erg duur zijn en zal prachtige herinneringen achterlaten.

Stap 3

Verjaardag is een goede reden om door je woonplaats te wandelen en de bezienswaardigheden te bewonderen. Verzamel 's ochtends je vrienden en ga naar het Museum van Russisch-Armeense Vriendschap Surb-Khach, het Museum van Kosmonauten, het Museum van Spoorwegtechnologie of de Dierentuin. Inderdaad, in de drukte van het dagelijks leven vergeten mensen vaak in wat voor mooie en interessante stad ze wonen.

Stap 4

Als u graag buiten bent, moet u tijdens uw vakantie zeker een bezoek brengen aan de dijk, waar u het monument voor Rostovchanka en grootvader Shchukar kunt bewonderen. Op de dijk is er waar je kunt wandelen en een hapje kunt eten, en zelfs is er de mogelijkheid om een tochtje met een motorschip te maken. Verjaardag is nog een reden om op een nieuwe manier naar de wereld om je heen en naar je woonplaats te kijken. Er zitten immers zoveel mooie plekjes in die je zeker moet bezoeken.

Aanbevolen: