Hoe Maak Je Een Romantische Tour Door Moskou

Hoe Maak Je Een Romantische Tour Door Moskou
Hoe Maak Je Een Romantische Tour Door Moskou

Video: Hoe Maak Je Een Romantische Tour Door Moskou

Video: Hoe Maak Je Een Romantische Tour Door Moskou
Video: Власть (1 серия "Спасибо") 2024, April
Anonim

Reisbureaus en vrijetijdscentra bieden hun klanten een verscheidenheid aan excursies rond Moskou, afgestemd op elke smaak en financiële draagkracht. Degenen die dat willen, kunnen kennis maken met het mystieke Moskou, de kathedraal Moskou, het literaire Moskou, enz. En voor romantici, geliefden en mensen die op zoek zijn naar een tweede helft, worden excursies rond het romantische Moskou aangeboden.

Hoe maak je een romantische tour door Moskou
Hoe maak je een romantische tour door Moskou

Moskou is een stad van geliefden. Wie hieraan twijfelt, kan een rondrit maken langs de romantische plekjes van de hoofdstad. Afhankelijk van de tijd van het jaar en persoonlijke voorkeuren kun je kiezen voor een boot-, bus- of wandeltocht. Excursies worden in de regel gehouden op het meest romantische moment van de dag - 's avonds laat of 's nachts - en duren vaak tot de ochtend.

Romantische excursies vinden plaats op unieke plekken en gekoesterde hoeken van Moskou. De excursie "De meest schandalige en fascinerende liefdesverhalen" vindt bijvoorbeeld plaats op de data van beroemde geliefden uit verschillende tijden. Hieruit kun je de geschiedenis leren van de relatie tussen Lily Brik en Vladimir Majakovski, Isadora Duncan en Sergei Yesenin, Elena Neurenberg en Michail Boelgakov. De route loopt door de Hermitage en Alexander Gardens, evenals door de Patriarchvijvers, met een bezoek aan de Eik van Wensvervulling op Tverskoy Boulevard, die meer dan 200 jaar oud is.

De excursies zijn niet alleen erg informatief, maar ook spannend. Velen van hen worden gehouden met de deelname van professionele artiesten die liefdesgedichten lezen en liedjes zingen. Romantische excursies omvatten psychologische tests, vermakelijke wedstrijden en verschillende interactieve vormen van communicatie.

Om de meest interessante route voor jezelf te kiezen, moet je contact opnemen met een reisbureau of recreatiecentrum dat excursies organiseert en je verzoek achterlaten. Daarna nemen de beheerders contact op met degenen die een tour willen kopen en bespreken de details. Veel bureaus verbinden zich zelfs tot individuele excursies en komen overeen om samen met de klant en op zijn verzoek een route te ontwikkelen. Verschillende promoties zijn niet ongewoon wanneer het reisbureau aanbiedt om een romantische excursie te maken met een flinke korting. Je hoeft alleen maar de posters van het bureau te volgen.

Aanbevolen: