Hoe Maak Je Een Romantische Avond Thuis?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Romantische Avond Thuis?
Hoe Maak Je Een Romantische Avond Thuis?

Video: Hoe Maak Je Een Romantische Avond Thuis?

Video: Hoe Maak Je Een Romantische Avond Thuis?
Video: Zo creëer jij de Perfecte Romantische Date voor je geliefde! - Psycholoog Najla 2024, Mei
Anonim

De volgende verjaardag van jullie leven samen nadert of dit is je eerste avond in je appartement, in ieder geval wil je je geliefde of geliefde verrassen. Er zijn verschillende trucs waarmee je dit kunt doen.

Hoe maak je een romantische avond thuis?
Hoe maak je een romantische avond thuis?

Het is nodig

Theekaarsen (100 stuks), verse bloemen, kookkunsten, diverse cd's met mooie muziek, aromatische oliën, een prachtige jurk

instructies:

Stap 1

Versier je appartement. Je huis zou voor één avond in de magische grot van Ali Baba moeten veranderen of gewoon een ruimte zonder tijd en grenzen. Verwijder hiervoor alle klokken, plaats theekaarsen (vergeet de brandveiligheidsregels niet: verstop op verschillende plaatsen emmers water), meerdere kaarsen kunnen in een kristallen vat gevuld met water worden geplaatst. Steek een vuur aan in een geurlamp. Kies het aroma van de avond - onopvallend, geliefd bij zowel u als uw uitverkorene. Als je bloemen wilt gebruiken, kies dan irissen of orchideeën in plaats van traditionele rozen, experimenteer. Zelfs een cactus kan worden voorgesteld als een bloem van passie en liefde, als je deze kwestie met verbeeldingskracht en humor benadert.

Stap 2

Maak het avondeten klaar. Als je goed kookt, verras je geliefde dan met een nieuw recept (hiervoor kun je het van tevoren proberen bij een vriend of bij je moeder), als koken niet je sterke punt is, bestel je het diner het beste bij een restaurant met thuis bezorgen of opwarmen van kant-en-klare maaltijden gekocht in een winkel … Het belangrijkste is een mooie originele tafelaankleding en een sfeer van ontspannen vergaderen. De avond wordt geen succes als je een gast tegenkomt in een schort met een rood gezicht.

Stap 3

Word vanavond een fee. Vergeet niet dat communicatie met u het meest waardevolle cadeau is voor een geliefde. Het eten en de sfeer, verrassingen en cadeaus zijn allemaal geweldig, maar zonder jou heeft het geen zin. Maak geen ruzie, plaats alle claims en grieven in een verre doos. Trek een mooie (beter nieuwe en ongebruikelijke) jurk aan, doe je make-up, stel je voor dat alles nog maar net begint (misschien is het dat wel?). De keuze van het beeld hangt af van wat je uiteindelijk wilt bereiken: een stormachtige nacht of een rustige avond die eindigt met het gezamenlijk kijken van een film.

Stap 4

Vergeet de verrassingen niet. U kunt 's ochtends beginnen met rijden en een briefje achterlaten waarin staat dat hij onmiddellijk na het werk naar huis moet gaan. Stuur sms'jes, muziekberichten per post, koop cadeautjes of eentje waar je geliefde al lang van gedroomd heeft. Je moet leren om cadeaus te geven zonder reden. Speel zijn favoriete muziek of "jouw" liedjes die herinneringen zullen oproepen. Een gastmuzikant kan een prima oplossing zijn. Deze optie is vaker geschikt voor open ruimtes: daar kan een violist of fluitist melodieën spelen zonder je gesprek te horen, waardoor de lucht wordt gevuld met verbazingwekkende geluiden.

Aanbevolen: