Een Romantische Avond Zonder Stress

Inhoudsopgave:

Een Romantische Avond Zonder Stress
Een Romantische Avond Zonder Stress

Video: Een Romantische Avond Zonder Stress

Video: Een Romantische Avond Zonder Stress
Video: Quincy verzorgt een romantische avond! 2024, Mei
Anonim

Door de constante werkdruk op het werk, enkele kleine (en soms niet zo) alledaagse problemen, hebben we simpelweg niet genoeg tijd voor romantiek. Ja, de snoepboeketperiode is al lang voorbij (en sommigen hadden het helemaal niet), maar dit betekent niet dat je alles zo moet laten, zeggen ze, het zijn geen tieners meer, wat ik zag daar niet, enzovoort. Breng romantiek terug in de familie!

Een romantische avond zonder stress
Een romantische avond zonder stress

instructies:

Stap 1

Badkamer romantiek

Verwachting:

- oh, dit is het meest romantische dat je kunt bedenken: champagne, kaarsen, rozenblaadjes … Wat heb je naast schuim en aromatische oliën nog meer nodig?

Realiteit:

- je hebt geen badkamer, maar een douchecabine. Alles. De romantiek is voorbij.

- je hebt een badkuip, maar er is zo weinig ruimte in de kamer dat meerdere kaarsen hem (de kamer) verlichten, niet slechter dan een lamp van 60 watt, en je droogsokken zijn zichtbaar op de batterij (wat geen romantiek toevoegt).

- je hebt een grote badkamer, maar de badkamer zelf is krap. Zeer. Daarom ga je, na 5 minuten kwellen, plechtig (of misschien niet erg veel) naar de slaapkamer. Of naar de keuken om de champagne op te drinken.

- alles is in orde met de badkamer, je nipt zoet champagne op de schouder van de andere helft, maar je hoofd begint vreselijk pijn te doen. Toch hielpen een halve fles tea tree olie en de hoge luchtvochtigheid.

Uitgang:

Als je kiest voor romantiek in de badkuip, overdrijf het dan niet. In een gewoon gebouw met meerdere verdiepingen is de badkuip klein, dus hoe hard je ook probeert, "zoals in de film" zal niet werken. Het is voldoende om een paar druppels olie aan het water toe te voegen, de champagne in glazen te gieten en op een kleine tafel te zetten. Je kunt er ook terecht met een bord fruit. Nou ja, en een dikke kaars natuurlijk. Alles. Hoogstwaarschijnlijk blijf je daar niet lang, koelt het water af en ga je zonnebaden in de slaapkamer.

Beeld
Beeld

Stap 2

Romantisch diner

Verwachting:

- kaarsen, wijn, snacks, aardbeien in room, zachte muziek. Je bent rustig iets aan het bespreken, herinnert je je eerste ontmoeting, wat is er prettiger…

Realiteit:

- zelfs als je een vrije dag hebt, is de kans groot dat je man haast heeft op zijn werk. Of herberekenen. Of belasting. Over het algemeen zal hij boos, moe, hongerig thuiskomen (ik herinner je eraan dat dit een gemiddelde man in Rusland is, bij het woord 'romantisch' herinnert hij zich de Sovjet-bandrecorder). En hij geeft geen moer om je, zelfs niet met de beste bedoelingen. Hij wil zich wassen, eten, rusten. En dan al het andere.

Uitgang:

Alles is te repareren. Maar je moet je voorbereiden. Terwijl je man het dagelijkse werk in de badkamer afwast, spreid je een warme deken uit op de grond (liefst zodat je met je rug ergens tegenaan kunt leunen), heb je al snacks op het oog (iets serieuzer dan een plakje kaas), kunt u gesneden vlees of vis in kleine stukjes serveren, liefst zonder vloeibare sauzen, anders spoelt u er later niet af. Sushibroodjes kunnen besteld worden. Wijn, champagne, cognac, in dit geval maakt het niet uit, kies wat je helft lekker vindt. We doen de lichten uit, steken kaarsen aan, u kunt ontspannende muziek aanzetten. Geef hem na het eten een massage met aromatische oliën. Alles, hij is van jou. Tenzij je natuurlijk in slaap bent gevallen na de massage (en dit gebeurt).

Beeld
Beeld

Stap 3

Voor degenen die helemaal geen romantici zijn (hij accepteert absoluut geen diner bij kaarslicht en zijn ogen trillen van aromatische oliën.)

Er is een uitweg: we bestellen pizza, zijn favoriete biertje, gaan op de bank zitten en draaien een komedie op. Het is duidelijk dat je deze avond op een heel andere manier zou willen doorbrengen, maar dat is het nu eenmaal. In deze situatie zul je eindelijk tijd samen doorbrengen, en als het ook winter is, dan bier weg, lang leve warme chocolademelk! En een warme deken, en "iets wat ik koud heb, knuffel me stevig", en dan gaat het vanzelf.

Aanbevolen: