Hoe Een Romantische Avond Te Hebben?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Romantische Avond Te Hebben?
Hoe Een Romantische Avond Te Hebben?

Video: Hoe Een Romantische Avond Te Hebben?

Video: Hoe Een Romantische Avond Te Hebben?
Video: Romantische date loopt uit de hand... | VEEMARKT #5 2024, April
Anonim

Je relatie is al een tijdje aan de gang. Vrienden zeggen over hen: "stabiel". En dit woord behaagt jou ook. Er is immers niets mis met stabiliteit. Het enige - nee, nee, ja, en ik wil iets ongewoons. Soms heb je het gevoel dat romantiek je relatie voor altijd heeft verlaten. Maar dit is slechts een illusie, want romantiek verschijnt niet vanzelf, we creëren het zelf.

Creëer een romantische sfeer voor jezelf
Creëer een romantische sfeer voor jezelf

Noodzakelijk

Dinerproducten, nette kleding, muziek, kaarsen, bloemen

instructies:

Stap 1

Begin je avond weg van huis. Ontmoet elkaar op een plek die je herinnert aan de eerste dates hier, eerste kusjes. Nostalgie leent zich heel goed voor een moment van romantiek. Praat over je relatie. Soms raken we er immers zo aan gewend dat we onze gevoelens helemaal niet bespreken.

Stap 2

Maak een diner voor twee klaar. Zorg ervoor dat je de tafel decoreert met een elegant tafelkleed, feestservetten, kaarsen en bloemen. Kies iets lichts voor het hoofdgerecht, want er staat ook een romantische avond voor de deur. Rode kaviaar, groenten, vis zijn perfect. Neem in het menu voedingsmiddelen op die afrodisiaca bevatten: aardbeien, bananen, kruiden, pinda's, garnalen, asperges.

Stap 3

Maak je zelf klaar voor de avond. Kies een outfit die je partner echt leuk vindt. Inderdaad, op gewone dagen zien we elkaar in kantoorkleding, en dan vrijwel direct in pyjama. Een romantische avond is dan ook een goede reden om een avondjurk of formeel pak te dragen.

Stap 4

Speel uw favoriete romantische muziek tijdens het diner. Het belangrijkste kenmerk van zo'n diner is dat je geen tv en je favoriete tv-programma's kijkt. Wijd deze tijd aan elkaar - vertel ons hoe je dag is verlopen, denk na over plannen voor het weekend. Dans.

Stap 5

Na het eten kun je gewoon een goede film over liefde kijken. Bijvoorbeeld "Memorial Diary" of "Valentijnsdag". Maar u kunt uw tijd op een originelere manier besteden. Speel forfaits op verlangens, bijvoorbeeld. Als verlangen kun je denken aan een massage, een kus of zelfs meer intieme dingen, want dit is gewoon jouw avond.

Stap 6

Met deze spellen ga je zeker naar bed. En de tijd zal komen voor een romantische nacht om te beginnen. Maar hier heeft u ons advies niet nodig. Vergeet niet dat romantische avonden minstens elke dag kunnen worden geregeld, als u dat wilt.

Aanbevolen: