Wat Is Een Romantische Rondreis Door Moskou?

Wat Is Een Romantische Rondreis Door Moskou?
Wat Is Een Romantische Rondreis Door Moskou?

Video: Wat Is Een Romantische Rondreis Door Moskou?

Video: Wat Is Een Romantische Rondreis Door Moskou?
Video: DIT MOET JE ZIEN IN MOSKOU 2024, April
Anonim

Entertainmentbureaus en reisorganisaties organiseren verschillende excursies in Moskou. Routes worden apart ontwikkeld: voor schoolkinderen, romantici, geschiedenisliefhebbers, shopaholics, extreme lovers en religieuze mensen. Regel een aangename verrassing voor je geliefde - een romantische excursie door Moskou.

Wat is een romantische rondreis door Moskou?
Wat is een romantische rondreis door Moskou?

De keuze voor een dergelijke excursie hangt af van uw voorkeuren en financiële mogelijkheden. U kunt met uw geliefde overnachten op een riviertram of een comfortabel motorschip, genietend van het uitzicht op de fonkelende lichtjes van Moskou. Romantische wandelingen worden meestal 's nachts georganiseerd, omdat dit moment van de dag de mate van vurige gevoelens verhoogt. De boot is uitgerust met aparte hutten en een gemeenschappelijke ruimte met een restaurant. Maar alle romantiek van zo'n wandeling is geconcentreerd op het open dek, waar je de golven en de prachtige zonsondergang kunt aanschouwen.

Romantische bustours brengen je naar alle plaatsen in Moskou die geassocieerd worden met beroemde stellen zoals Lilya Brik en Vladimir Majakovski, Isadora Duncan en Sergei Yesenin, Anna Mons en Peter I, Elena Neurenberg en Michail Boelgakov. De docent vertelt over alle wendingen van de romans van deze bijzondere mensen. Je leert Moskou kennen vanuit een onverwachte hoek, je zult begrijpen dat liefde alles regeert. Sommige cinematografen huren professionele acteurs en zangers in om muziekwerken uit te voeren en genretaferelen uit te voeren.

Romantische wandeltochten door Moskou hebben een speciale charme. Uw koppel krijgt verbluffend mooie architecturale gebouwen uit verschillende tijdperken, majestueuze kathedralen en kleine kerken te zien. Je leert de levensverhalen en ontroerende liefde van geweldige mensen. Er zijn veel van dergelijke routes, je kunt ze kiezen afhankelijk van je interesses en fysieke fitheid. Je kunt langs de Arbat reizen of door de mysterieuze en stille binnenplaatsen van Moskou slenteren.

Het meest echte avontuur wacht je paar in de huisdoos van geesten, dit entertainment is inbegrepen bij een rondleiding door de Arbat. Je bezoekt de Liefdesdriehoek - de kruising van Spiridonovka met de rijstroken Vspolny en Granatny. Het was hier dat de liefdesaffaires van Alexei Tolstoy en Anna Akhmatova, Nadezhda Mandelstam, Alexandra Kolontai plaatsvonden.

Fans van De meester en Margarita leren over de echte prototypes van de helden van de roman, volgen de route van Margarita's vlucht en kijken in de beroemde kelder van de meester. Je kunt een paar vrienden een romantisch uitje geven of je date op deze manier doorbrengen.

Aanbevolen: