Hoe Verloopt De Route Van Een Romantische Excursie In Moskou?

Hoe Verloopt De Route Van Een Romantische Excursie In Moskou?
Hoe Verloopt De Route Van Een Romantische Excursie In Moskou?

Video: Hoe Verloopt De Route Van Een Romantische Excursie In Moskou?

Video: Hoe Verloopt De Route Van Een Romantische Excursie In Moskou?
Video: WinskooK: Moskou Muil 2024, Maart
Anonim

De routes van romantische wandelingen in Moskou zijn heel verschillend, omdat je niet alle plaatsen die geliefden moeten bezoeken in één evenement kunt passen. De excursie zal je veel positieve emoties bezorgen, en als je niet vergeet je camera mee te nemen, kun je prachtige foto's maken die je pagina's op sociale netwerken zullen versieren.

Hoe verloopt de route van een romantische excursie in Moskou?
Hoe verloopt de route van een romantische excursie in Moskou?

U kunt de klassieke route kiezen voor uw romantische excursie door Moskou. In dit geval bezoekt u het Manezhnaya-plein, wandelt u langs de Alexandertuin en Okhotny Ryad, gaat u op de Bolshoy Moskvoretsky-brug staan, geniet u van het uitzicht op de Sofiyskaya-dijk en de kathedraal van Christus de Verlosser, en de Patriarchbrug zal u helpen uw lopen met een vleugje mystiek. Je kunt een gemakkelijkere, maar niet minder interessante route maken, bestaande uit Mussenheuvels, Novodevichy-klooster en Poklonnaya Gora.

In de herfst zijn okerkleurige parken erg mooi, in de zomer zijn wandelingen op het water aantrekkelijk, in de winter is het beter om romantische wandelingen te maken door historische landgoederen, tentoonstellingen en musea. Begin uw reis vanaf de Sofiyskaya Embankment, met name vanaf de Bolshoi Kamenny-brug. Dit is de eerste van de solide bruggen over Moskou, het werd vereerd door toeristen op een lijn met de tsaarklok en het tsaarkanon. Vanaf daar kunt u het Kremlin in al zijn glorie observeren.

Op slechts een steenworp afstand van de brug ligt het Bolotnaya-plein - een geweldige plek voor romantici. Bij de ingang van het park is het heerlijk vertoeven bij de grote fontein met gegoten roosters en zuilen. Na omarmd te zijn, is het goed om het spel van stromen van fonteinen in het Vodootvodny-kanaal te observeren. 'S Nachts is het spektakel fantastisch mooi, als de veelkleurige verlichting aangaat.

Vanaf hier is het tijd om naar de Luzhkovy-brug naar de Tree of Love te gaan. Deze brug verbindt de Kadashevskaya-dijk en het Bolotnaya-plein. De Tree of Love verscheen hier in 2007, een metalen sculptuur is speciaal voor liefhebbers gemaakt. Je kunt je slot aan de plant hangen, vooral omdat de autoriteiten van Moskou nog twee bomen aan de eerste hebben toegevoegd.

Zorg ervoor dat je op de unieke bank zit om ruzie te maken, het is onmogelijk om erop te zitten zonder je geliefde te knuffelen. Langs de pittoreske smalle straatjes bereikt u het Muzeon aan de oever van de Krim. Dit openluchtbeeldenpark ligt naast het Artist's House. Romantici lopen graag rond in het museum, waarvan de exposities erg fotogeniek zijn, en kleine charmante vijvers met opengewerkte bruggetjes vragen gewoon om canvas.

De route van de excursie eindigt in het Gorky Park of Culture, dat u bereikt na het oversteken van de rivier. In de winter kun je schaatsen en in de zomer de eendjes voeren. De ijsbaan blijkt trouwens de grootste van Rusland te zijn, omdat de Pionersky-vijver en parkpaden onder water staan.

Aanbevolen: