Hoe Een Leraar Een Gelukkige Verjaardag Te Wensen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Leraar Een Gelukkige Verjaardag Te Wensen?
Hoe Een Leraar Een Gelukkige Verjaardag Te Wensen?

Video: Hoe Een Leraar Een Gelukkige Verjaardag Te Wensen?

Video: Hoe Een Leraar Een Gelukkige Verjaardag Te Wensen?
Video: Gelukkige Verjaardag - Happy Birthday 2024, Mei
Anonim

De verjaardag van je leraar komt eraan, maar je weet niet hoe je hem moet feliciteren? Wil je dat het geen triviaal geschenk is, maar iets ongewoons, gedenkwaardigs? Bekijk de volgende richtlijnen.

Hoe een leraar een gelukkige verjaardag te wensen?
Hoe een leraar een gelukkige verjaardag te wensen?

instructies:

Stap 1

De leraar zal blij zijn om niet een materieel geschenk van jou te ontvangen (zoals veel mensen denken), maar iets dat door jouw handen is gemaakt of door jou is uitgevoerd (lied). Hoewel het natuurlijk een plezier is om bloemen te ontvangen voor elke leraar, zal hij vooral blij zijn met de door jou voorbereide verrassing. Hiervoor moet alles goed doordacht zijn. Maak deze dag onvergetelijk voor je leraar, laat hem aangenaam verrassen.

Stap 2

Je moet van tevoren ballonnen kopen, een poster regelen. Hoewel je je wensen op het bord kunt schrijven, moet je er rekening mee houden dat ze later alles van het bord zullen wissen. Fotografeer in dit geval alles met een camera of camcorder. Foto's of fragmenten die op video zijn vastgelegd, kunnen aan de leraar worden gepresenteerd en u (als u wilt) heeft een herinnering aan deze dag. En de leraar zal na een tijdje in staat zijn om, als hij zich jou herinnert, andere studenten te vertellen over zijn geweldige klas.

Stap 3

Als je toch besluit een poster te ontwerpen, dan moet deze helder en kleurrijk zijn. Bereid je babyfoto's van tevoren voor. Het is aan te raden dat dit foto's waren waarin je nog volledig onintelligent bent. Ze kwamen bijvoorbeeld net naar de eerste klas. De leraar zal zich graag herinneren wat je was en blij zijn met hoe je bent opgegroeid. Dit zal trouwens een gelegenheid zijn om iets leuks of grappigs uit het schoolleven te onthouden. Plak je afbeeldingen en schrijf je wensen of prettige woorden voor je leraar eronder. Bedenk een songtekst voor het nummer dat je gaat zingen. Je kunt een nummer dat je leuk vindt "opnieuw maken". Muziekpartituur voorbereiden. Oefen het samen zingen van het lied, koop bloemen.

Stap 4

Je moet 's ochtends voor de leraar naar de les komen om een verrassing voor te bereiden. Versier de klas met ballonnen, plak een poster met je wensen op het bord. Vraag iemand om je te waarschuwen dat de leraar tijd heeft om alles voor te bereiden en ga bij het bord staan in afwachting van de jarige. Als de leraar de klas binnenkomt, roep je in koor: "Gefeliciteerd." Zing een lied, geef bloemen en denk dat het een onvergetelijke verjaardag wordt voor je leraar.

Aanbevolen: