Hoe Het Nieuwe Jaar Van Het Gele Aardevarken Te Vieren?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Nieuwe Jaar Van Het Gele Aardevarken Te Vieren?
Hoe Het Nieuwe Jaar Van Het Gele Aardevarken Te Vieren?

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Van Het Gele Aardevarken Te Vieren?

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Van Het Gele Aardevarken Te Vieren?
Video: Такого Вы еще не пробовали! Новые Салаты на Новый год ! Сразу 5 рецептов без майонеза! 2024, April
Anonim

Nieuwjaar 2019 krijgt op 5 februari zijn wettelijke rechten onder de onzichtbare auspiciën van het Yellow Earth Pig. Dit mollige en welwillende huisdier kan worden vertrouwd in afwachting van welzijn en gemoedsrust, omdat het verantwoordelijk is voor financieel succes, gezinsgeluk en de geboorte van kinderen ondersteunt. Een optimistisch varken waardeert oprechtheid, vriendelijkheid, tolereert geen hypocrisie en verraad, daarom is het noodzakelijk om het 2019-jaar van het gele varken met goede bedoelingen te ontmoeten, en niet te vergeten over hard werken en loyaliteit.

Nieuwjaar van het Varken 2019
Nieuwjaar van het Varken 2019

2019 is het jaar van het aardse gele varken, het laatste jaar in de cirkelvormige 12-jarige cyclus van de Chinese kalender. Je moet het met enthousiasme en groots vieren, zodat de oudejaarsindrukken nog lang in je opkomen. Er wordt aangenomen dat degenen die een helder feest organiseren, gekleed in een mooie jurk of pak, een rijke tafel hebben gedekt, het symbool van het jaar zullen behagen. Dit betekent dat hij de komende 12 maanden zal worden achtervolgd door geluk en financiële onafhankelijkheid.

Hoe vier je het nieuwe jaar 2019 - het jaar van het gele aardevarken? Vurig plezier hebben, zich van tevoren voorbereiden op de vakantie. Het is de moeite waard om de outfits voor alle gezinsleden te onthouden, gedenkwaardige geschenken en souvenirs te kiezen, na te denken over het nieuwjaarsmenu. Een aanhankelijk en liefdevol varken houdt immers van lekker eten, grommen van geluk in de warmte. Het is vooral het proberen waard voor diegenen die een gezinsnest willen uitrusten, een gezin willen stichten of een kind willen baren. Voor hen zal het komende jaar van het Earth Pig het meest succesvol en gelukkig zijn.

Hoe het gele varken van 2019 te vieren: tips van astrologen

Het grommende symbool van 2019 zal volgens astrologen rijkdom, welvaart brengen aan degenen die graag werken, vreugde thuis, vrede en geluk voor getrouwde stellen met kinderen. Het element van de aarde zal worden gehouden onder het motto van partnerschap, betrouwbaarheid en hard werken, het zal degenen begunstigen die leven met vertrouwen in mensen en hun vriendelijkheid, adel en optimisme. Laat het geen roze zijn, maar een geel varken in 2019 wordt een symbool van rijkdom voor degenen die zich bezighouden met zaken, landbouw, zoetwaren en culinaire kunsten.

Hoe het jaar van het Yellow Earth Pig goed te vieren? Hier zijn enkele aanbevelingen van astrologen:

  • Varkens kunnen niet tegen eenzaamheid, daarom is het noodzakelijk om het nieuwe jaar 2019 te vieren in het gezelschap van naaste mensen, of beter: je familie, een geliefde. Je kunt zelfs meerdere keren per nacht langskomen, overal een half uur blijven en toasten op liefde, vriendschap en trouw aan tradities.
  • Grommende huisdieren tolereren geen verraad, bedrog, bedrieglijke excuses. Daarom moet men aan de vooravond van het nieuwe jaar geliefden niet van streek maken, het is de moeite waard om je te verontschuldigen voor oude grieven en ruzies. Liegen is het absoluut niet waard, het is beter om jezelf eerlijk uit te leggen en onbetwistbare feiten aan te halen als bewijs.
  • Varkens zijn dol op het uitgeven van geld, ze worden beschouwd als spenders. Je moet dus niet beknibbelen op nieuwjaarsvakanties, al is het ook niet welkom om geld te verspillen. De beste optie is om een dure en mooie outfit te kopen, lekkernijen, goede alcohol, geschenken in te slaan en niet te vergeten een voorraadje te maken voor de dagen na de vakantie.
  • Zwijnen en parmantige varkens staan graag in de schijnwerpers, dus op oudejaarsavond moet je zorgen voor make-up, manicure, sieraden en accessoires, een chique pak of jurk om er spectaculair, origineel en oogverblindend uit te zien.
Gelukkig nieuwjaar
Gelukkig nieuwjaar

Hoe versier je een huis en versier je een kerstboom?

Bij het plannen van hoe het nieuwe 2019-jaar van het gele varken te vieren, moet er rekening mee worden gehouden dat dit totemdier niet blij is met hypocrisie, stomme opschepperij, pretentie en afstoffen. "Duur, rijk, maar voor een cent" gaat niet over een parmantig varken. Het huis moet met smaak zijn ingericht, gezellig en licht zijn, maar altijd met nieuwjaarsdecorelementen.

Hier zijn enkele vakantie-ideeën van het entertainervarken:

  • In tegenstelling tot de nederige hond houdt het gele varken van alles wat glanzend, sprankelend en luxueus is. Daarom moet het decor gouden, rode, witte tinten, zilveren en iriserende decoraties bevatten.
  • Om kamers te versieren, kunt u gouden speelgoed, kegels, linten, slingers en kerstboomkralen gebruiken en deze rond een kerstboom, ramen, kroonluchters en deuropeningen hangen.
  • Het is een goed idee om vergulde kandelaars met kaarsen bestrooid met glitters, glazen en borden met een gouden rand op de feesttafel te zetten.
  • Je kunt dozen en cadeaupakketten versieren met glanzend inpakpapier, ze vastbinden met rode linten met strikken, ze op de grond verspreiden, onder de kerstboom, bij fauteuils en banken.
  • Als je van droge boeketten houdt, is het aan te raden om gedroogde aartjes van tarwe, rogge, takken van eik, esdoorn, chrysant en geelrode rozen in vazen te zetten.
  • Het is niet slecht als er een mogelijkheid is om tafelcomposities samen te stellen van sparren, dennentakken, citrusvruchten, noten, eikels, verzilverde kegels.
  • Het is absoluut noodzakelijk om voor oudejaarsavond 7 items thuis te verzamelen, die rijkdom, geluk en voorspoed symboliseren. Het kunnen gadgets en souvenirs zijn als een populair hoefijzer, een beeldje van een brownie met een portemonnee, een pad met een munt in zijn mond, een afbeelding of foto van bankbiljetten, een poster met een verhaal uit het leven van rijke mensen, en spoedig. Er moeten dingen worden neergelegd aan de voet van de boom of op de feesttafel, terwijl je een geheime wens doet.

Aanbevelingen van het gele varken, hoe een levende kerstboom aan te kleden:

  • Sparren of kransen die aan de muren hangen, moeten worden versierd met goud, zilveren ballen, speelgoed in de vorm van een varken, een grappig varken.
  • Zorg ervoor dat je kaneelstokjes, walnoten verpakt in folie, ornamenten van gedroogde sinaasappelschillen aan verschillende takken bindt, symbool voor welvaart en loyaliteit aan het symbool van 2019.
  • U kunt rode, groene, gele kerstboomversieringen, vergulde en verzilverde kegels gebruiken voor decoratie.
  • Het varken houdt van luxe, dus het is aan te raden om op oudejaarsavond zilveren regen, klatergoud op de boom te gooien, vuurwerk en vuurwerk in te slaan.
Kerstboom in roodgouden kleur
Kerstboom in roodgouden kleur

Hoe het nieuwe jaar 2019 te vieren

Nadat we hebben bedacht hoe we 2019 van het gele varken kunnen vieren, gaan we verder met de outfits en decoraties voor het nieuwe jaar. Het is duidelijk met de kleur - de stoffen moeten geel, goudkleurig worden gekozen, met toevoeging van zilver, rode inzetstukken en naai-elementen. Verwaarloos bij het kiezen van een jurk plooien, schulpen, vloeiende silhouetten, snitten en flirterige volants niet.

Een win-win voor het nieuwe jaar 2019 is een niet te strakke gouden jurk van elke lengte die de voordelen van het figuur benadrukt. Je kunt zo'n spectaculaire nieuwjaarsoutfit aanvullen met gouden sieraden, barnsteen, parels, grote en heldere sieraden. Het is beter om schoenen, lippenstift en een handtas in rood te kiezen, en niet te vergeten make-up, manicure en pedicure.

Voor een leuk jeugdfeestje kun je kiezen voor een luxueus kostuum, aangevuld met een fancy kanten masker, een schattig hoedje of make-up. Het varken houdt van plezier, dus verkleedkleding zal niet alleen vrienden aanspreken, maar ook het symbool van 2019.

Wat te koken voor de feesttafel in het Jaar van het Varken

Het varken houdt van eten, en voedzaam, lekker, houdt van afwisseling. En je moet niet bang zijn om vlees te koken, vooral varkensvlees - in ieder geval mag een heel speenvarken stoven, bakken en braden. Geen enkele kip of vis is verboden, dus het menu zal rijk en voedzaam zijn.

Dit zijn de belangrijkste producten die in 2019 in welke vorm dan ook aanwezig moeten zijn op de feesttafel op oudejaarsavond:

  • noten;
  • sinaasappelen;
  • kaneel;
  • peulvruchten;
  • granen;
  • paddestoelen;
  • bessen en fruit;
  • groenten.

Voor de eerste kun je kalfsvlees bakken met appels of bosbessen, kipfilets bakken in een mengsel van noten, zaden, sesamzaadjes. Allerlei salades met vlees, champignons, ham, kaas of granaatappel gaan als aperitiefhapje. Van de drankjes moet u op de tafel wijn, wodka, vruchtendranken en zelfgemaakte likeuren zetten. Servetten, borden, kandelaars, glazen en bestek kunnen het beste worden gekozen met gouden randen, patronen.

Nieuwjaarstafel 2019
Nieuwjaarstafel 2019

Nieuwjaar 2019: welke geschenken kunnen worden gegeven?

Een zorgzaam en vrolijk varken houdt van geschenken, ook al is het een eenvoudig souvenir, maar gepresenteerd en geselecteerd uit de grond van zijn hart. Maar het is beter om iets duurs, chics te kopen, zodat het cadeau lang herinnerd zal worden. De meest populaire optie is een gouden spaarvarken in de vorm van een varken; het spaarvarken zorgt voor welzijn, belooft rijkdom en welvaart aan degenen die haar overhalen.

In kiosken en souvenirwinkels kun je veel kleine gadgets kopen om cadeau te doen aan familie en vrienden:

  • sleutelhangers met grappige varkens;
  • beeldjes van grappige varkens in verschillende poses;
  • zacht speelgoed met het symbool van 2019;
  • T-shirts, panami, pyjama's, pantoffels met staartjes;
  • het boek "Three Little Pigs" voor het kind;
  • sets schalen met varkensgezichten;
  • kussenslopen en zo.

Je kunt een cadeau met humor kiezen, of je beperken tot een duur item - huishoudelijke apparaten, een gouden hanger, een outfit. Het belangrijkste is om vanuit het hart te geven, met de beste wensen en vreugde. Dan wordt het Jaar van het Varken 2019 gehouden onder auspiciën van financiële onafhankelijkheid, gezinsgeluk en comfort.

Aanbevolen: