Hoe Voer Je KVN Op School Uit

Inhoudsopgave:

Hoe Voer Je KVN Op School Uit
Hoe Voer Je KVN Op School Uit

Video: Hoe Voer Je KVN Op School Uit

Video: Hoe Voer Je KVN Op School Uit
Video: Феномен Казахов - КВН, Сабуров, Мусагалиев, Коянбаев, Воля, Светлаков, Stand Up, Comedy Club 2024, Mei
Anonim

Op school kan een club voor vrolijke en vindingrijke mensen worden georganiseerd. Daarvoor moet je de spelregels en het format van het evenement zorgvuldig bestuderen. Hoe dit te doen en welke problemen zich kunnen voordoen - lees verder.

Hoe voer je KVN op school uit
Hoe voer je KVN op school uit

Noodzakelijk

posters, papier, viltstiften

instructies:

Stap 1

In schoolgangen moeten aankondigingen voor het werven van deelnemers in teams worden geplaatst. Teams moeten op leeftijd worden verdeeld in junior (klassen 6-8) en senioren (klassen 9-11). Zo zullen junior teams alleen in parallelle klassen concurreren met hun eigen leeftijdsgenoten. Hetzelfde geldt voor middelbare scholieren.

Stap 2

De samenstelling van de jury moet zeker meerdere docenten hebben en het hoofd van de spellen wordt de directeur van de school. Wat betreft de gastheer van de spellen, hier moet je de kandidaat evalueren op de aanwezigheid van competente spraak en duidelijke dictie, het vermogen om snel het onderwerp opnieuw op te bouwen en te veranderen, en ook in staat zijn om scherpe vragen te beantwoorden. Voor een objectievere jurering kun je docenten van naburige scholen of methodologen uitnodigen voor de jury. Zo zal de school aan populariteit winnen en zal er gelegenheid zijn om professionele ervaring te delen in een informele setting.

Stap 3

De prestaties van het team met de steungroep zullen er goed uitzien. Deze groep kan de ouders van de leerlingen, hun jongere zussen of broers en talrijke vrienden omvatten. Elke steungroep ontwikkelt zijn eigen gezangen, slogans en posters. Elk team moet zich houden aan een specifiek kleurenschema in hun kleding.

Stap 4

School KVN mag oa de Champions League, bestaande uit de winnende teams in de competities van hun leeftijdsgroep. De finale van het programma ziet er spectaculair uit, waarvoor een onafhankelijke expert moet worden uitgenodigd, zoals een lid van het kvn-team van de junior league die optreedt op de uitgaansgelegenheden van de stad. Als je hem niet kent, kun je een brief schrijven aan het organisatiecomité van het stadskvn-team met een uitnodiging om deel te nemen aan de scheidsrechters van schoolhumor.

Aanbevolen: