Hoe Breng Je Valentijnsdag Door Op School

Inhoudsopgave:

Hoe Breng Je Valentijnsdag Door Op School
Hoe Breng Je Valentijnsdag Door Op School

Video: Hoe Breng Je Valentijnsdag Door Op School

Video: Hoe Breng Je Valentijnsdag Door Op School
Video: 11 Leuke DIY Schoolspullen / Valentijnsdag Special! 2024, April
Anonim

Ondanks het feit dat Valentijnsdag niet tot Russische nationale feestdagen behoort, wordt het actief gevierd in Rusland. En scholen zijn geen uitzondering, velen van hen, vooral die met geavanceerde Engelse studies, hebben van deze vakantie een traditie gemaakt.

Hoe breng je Valentijnsdag door op school
Hoe breng je Valentijnsdag door op school

Het is nodig

  • - muurkranten;
  • - brievenbussen voor valentijnskaarten;
  • - postbodes van liefde.

instructies:

Stap 1

Zorg eerst en vooral voor een sfeer van liefde en feest in de school. Kondig een paar dagen voor de grote dag rond de school aan dat er een evenement zal zijn op 14 februari. Maak hiervoor mededelingen, posters en hang deze op op school. Betrek andere docenten bij de voorbereiding. Vraag ze om in hun klas over de komende vakantie te praten.

Stap 2

Maak kleine kleurrijke brochures met het verhaal van de vakantie en verspreid ze door de school. Geef op de hoofdposter het plan aan met de geplande evenementen voor Valentijnsdag. Daag elke middelbare en middelbare schoolklas uit om hun eigen muurkrant voor die dag te tekenen. Doe dan een wedstrijd voor de beste. De keuze wordt gemaakt door de studenten zelf met de hulp van allemaal dezelfde harten. Het is duidelijk dat de krant die de meeste harten verzamelt, wint.

Stap 3

Brievenbussen maken. Neem gewone kartonnen dozen, lijm ze met mooi papier, plak of teken er hartjes op. Hang deze "brievenbussen" door de hele school. Dit is waar studenten brieven en valentijnskaarten naar hun vrienden sturen.

Stap 4

Kies uit de middelbare scholieren de "postbodes van liefde" die tijdens elke pauze de post naar de klassen zullen bezorgen. En zodat ze niets verwarren, waarschuw de jongens van tevoren dat op de valentijnskaart niet alleen de naam van de ontvanger, maar ook de klas moet worden geschreven.

Stap 5

Op de feestdag, 's ochtends, hang je de door leerlingen getekende wandkranten op. Na het voltooien van de lessen, een schooldisco houden met een "zoete" tafel. Daarop kun je de jongens uitnodigen om de koning en koningin van de avond te kiezen. Dit kan ook door te stemmen. Studenten zullen dol zijn op deze wedstrijd en zullen er graag aan deelnemen.

Stap 6

Als je alles goed kunt doen, zullen de studenten dol zijn op deze vakantie. Ze zullen er een schooltraditie van willen maken en jaarlijks willen vieren.

Aanbevolen: