Hoe Breng Je Valentijnsdag Door

Inhoudsopgave:

Hoe Breng Je Valentijnsdag Door
Hoe Breng Je Valentijnsdag Door

Video: Hoe Breng Je Valentijnsdag Door

Video: Hoe Breng Je Valentijnsdag Door
Video: Valentijn heeft zijn lesje geleerd - VOETBAL INSIDE 2024, Mei
Anonim

De traditie van het vieren van Valentijnsdag verscheen ongeveer twee decennia geleden op het grondgebied van de voormalige USSR en slaagde erin stevig wortel te schieten. Jongeren geven elkaar graag valentijnskaarten en schattige snuisterijen, maken aangename verrassingen en bekennen hun liefde. Romantisch ingestelde mensen willen deze dag interessanter organiseren en doorbrengen, zodat deze lang herinnerd zal worden.

Hoe breng je Valentijnsdag door
Hoe breng je Valentijnsdag door

instructies:

Stap 1

Op Valentijnsdag is het gebruikelijk dat geliefden verschillende kleine geschenken geven die zonder woorden vertellen over je gevoelens. Bedenk wat het zou kunnen zijn en hoe je het aan je vriend(in) zou willen geven. Je kunt 's ochtends meteen een leuke verrassing geven, of wat souvenirs kopen en ze plaatsen waar je wederhelft ze zou kunnen tegenkomen. Bijvoorbeeld een valentijnskaart, een aansteker, een schijf met een plaat van je liefdesverklaring of een karaokeliedje, een notitieboekje, een pen met een hart, een chocoladereep of andere snuisterijen die je geliefde gelukkig kunnen maken.

Stap 2

Denk na over het formaat waarin je een vakantie wilt organiseren: ga naar een café, restaurant of club, nodig je vriend thuis uit, ga op een romantisch uitje, ga naar een feest, enz.

Stap 3

Heeft u een werkdag, dan dient u van tevoren een feestelijke avond te organiseren. Het kan zijn dat u een tafel in een restaurant moet reserveren, bioscoop- of theaterkaartjes moet kopen, een lidmaatschap van een club of een zwembad moet kopen, want op deze dag mogen er geen lege stoelen zijn in populaire cultuur- of sportgelegenheden.

Stap 4

Maar voordat u een bestelling plaatst of kaartjes koopt, moet u de mening en plannen van uw vriend vragen, omdat ten eerste uw wensen met betrekking tot de locatie van de avond misschien niet samenvallen, en ten tweede is het mogelijk dat hij ook zijn eigen verrassing aan het voorbereiden is voor jij. …

Stap 5

Denk na over welke outfit je in de wereld wilt verschijnen (jurk, schoenen, handtas, accessoires en sieraden). Vergeet een paar kleine dingen niet voor je feestelijke make-up, want deze avond moet je heel aantrekkelijk en vooral begeerlijk zijn.

Stap 6

Als je voor de thuisoptie hebt gekozen, regel dan ook alle kleine dingen van tevoren. Ruim het appartement op en versier het met feestelijke attributen die de liefde symboliseren. Ballen ophangen, papieren hartjes ophangen, rozen in een vaas zetten. Steek kaarsen of een aromalamp aan met wat etherische olie. Geuren die liefde opwekken zijn de aroma's van ylang-ylang olie, patchouli, roos, eucalyptus, tea tree.

Stap 7

Bestel de favorieten van je geliefde voor je avonddiner, of bereid ze zelf. Maar als u niet alleen wilt eten en slapen, zoek dan naar iets lichts en smakelijks - sappen, fruit, snoep, salades, kip, vis, enz.

Stap 8

Probeer afstand te nemen van traditioneel tafelen. Richt de kamer in een oosterse stijl en plaats in plaats van een tafel dienbladen met lekkernijen op een luxe sprei die op de grond is uitgespreid. Gooi kussens, zet kaarsen, speel oosterse muziek. En laat je vriend een buikdansje zien… Als je niet van oosterse tradities houdt, zijn er andere ideeën. Stel je voor en hou van elkaar!

Aanbevolen: