Hoe Breng Je Valentijnsdag Door Met Een Vriendin

Inhoudsopgave:

Hoe Breng Je Valentijnsdag Door Met Een Vriendin
Hoe Breng Je Valentijnsdag Door Met Een Vriendin

Video: Hoe Breng Je Valentijnsdag Door Met Een Vriendin

Video: Hoe Breng Je Valentijnsdag Door Met Een Vriendin
Video: Hoe vier jij Valentijnsdag? 2024, Mei
Anonim

Valentijnsdag is een van de favoriete feestdagen van alle geliefden. Op dit moment wordt het als de directe plicht van elke serieuze jongeman beschouwd om je zielsverwant te plezieren, haar warmte te geven. Maar hoe breng je deze dag door met je vriendin om de vakantie onvergetelijk te maken?

Hoe breng je Valentijnsdag door met een vriendin
Hoe breng je Valentijnsdag door met een vriendin

Noodzakelijk

  • -croissants;
  • - chocola;
  • - hartvormige snoepjes en magneten;
  • - thermoskan met glühwein of thee;
  • - geld.

instructies:

Stap 1

Je zou het meisje morgenochtend moeten opvrolijken. Niet elke jongeman durft een uur eerder op te staan om pannenkoeken te bakken voor het ontbijt. Maar de dag ervoor chocolade en croissants kopen en het meisje ontbijt op bed brengen is gemakkelijk, en dit zal een storm van positieve emoties bij je helft veroorzaken. Als je niet samenwoont, stuur haar dan 's ochtends een sms of een e-mail, vertel haar hoeveel je van haar houdt en hoe blij je bent met deze vakantie die je met haar zult doorbrengen.

Stap 2

Natuurlijk heb je al een cadeau klaarstaan dat je in een plechtige en romantische sfeer aan je uitverkorene gaat schenken. Het zou echter leuk zijn om een tiental kleine cadeautjes in te slaan - hartvormige snoepjes, pluche valentijnskaarten, koelkastmagneten met teddyberen die hun liefde bekennen. Je kunt deze schattige souvenirs de hele dag aan een meisje geven, of gewoon discreet een ander cadeau in haar tas of jaszak stoppen.

Stap 3

Op een mooie winterdag zou het leuk zijn om een wandeling te maken door de pittoreske plekjes van uw stad. Zo'n plek kan een park of een historisch centrum zijn. Een uitstapje naar de ijsbaan kan ook een verrassing zijn voor een meisje. Kijk van tevoren of er schaatsen te huur zijn en vergeet niet je paspoort mee te nemen als borg. Neem een thermoskan met hete thee of glühwein mee voor een wandeling. In een verlaten, besneeuwd park zal het dichtstbijzijnde café ver weg zijn, en het meisje zal je voorzichtigheid en zorg voor haar zeker waarderen.

Stap 4

De klassieke afsluiting van Valentijnsdag is een romantisch diner. Zorg ervoor dat je van tevoren een tafel reserveert bij je favoriete café of restaurant, want ook veel stellen zullen op zoek zijn naar een gezellige plek om de vakantie te vieren. Voor zo'n gelegenheid kun je je kleden in avondjurken - een jurk voor een meisje en een formeel pak voor een jonge man. Het is in zo'n omgeving dat je een meisje een cadeau kunt geven.

Stap 5

Na een mooie Valentijnsdag moet er natuurlijk een mooie nacht zijn. Steek de kaarsen aan, bereid een geurend bubbelbad voor, zet de muziek aan en geniet.

Aanbevolen: