Hoe Breng Je 1 April Op School Door?

Inhoudsopgave:

Hoe Breng Je 1 April Op School Door?
Hoe Breng Je 1 April Op School Door?

Video: Hoe Breng Je 1 April Op School Door?

Video: Hoe Breng Je 1 April Op School Door?
Video: Nastya and the story about mysterious surprises 2024, April
Anonim

Waarschijnlijk is er voor onze werkelijk grenzeloze fantasie geen vakantie leuker en ruimer dan 1 april. Op deze dag verbazen we elkaar met de reikwijdte van grappen en praktische grappen. Hij grapt zowel jong als oud. Zelfs kleuters weten wat 1 april is. En het is niet nodig om over schoolkinderen te praten.

Hoe breng je 1 april op school door?
Hoe breng je 1 april op school door?

instructies:

Stap 1

Op scholen ontvouwen zich echte humoristische gevechten tussen klassen, docenten en studenten.

Veel mensen regelen KVN's omdat in het jubileumjaar van de Club van Vrolijk en Vindingrijk het spel erg populair is geworden, ook onder scholieren vanaf de middelbare school.

Op sommige scholen spelen studententeams tegen een team van docenten.

Stap 2

Veel klassen publiceren muurkranten gewijd aan 1 april. Heel vaak helpen ouders met het uitbrengen van dergelijke kranten, dus we kunnen zeggen dat ouders ook deelnemen aan de viering van 1 april.

Stap 3

Sommige scholen organiseren een “omgekeerde dag”. De lessen worden gegeven door de studenten, en zij geven cijfers. Leraren hebben een zeldzame kans om kind te zijn - knopen op een stoel te zetten of borden met kantoornummers opnieuw op te hangen.

Stap 4

De meest gevorderde kinderen brengen de producten van grappige horrorwinkels naar school - met rubber afgehakte vingers of ogen, levensgrote vliegen en spinnen gemaakt van latex. De oude truc met een vlieg in een glas thee is nog steeds actueel op 1 april. En een kussen dat obscene geluiden maakt op een stoel voor een klasgenoot is gewoon een klassieker.

Stap 5

1 april is een echte feestdag voor kinderen met een wilde fantasie, die in staat zijn om duizenden grappen en grappen te bedenken. Het belangrijkste is om dergelijke energie in een vreedzaam kanaal te stoppen en deze dag nuttig, zonder vernietiging, door te brengen.

Aanbevolen: