Hoe Breng Je Een Vakantie Door In April?

Inhoudsopgave:

Hoe Breng Je Een Vakantie Door In April?
Hoe Breng Je Een Vakantie Door In April?

Video: Hoe Breng Je Een Vakantie Door In April?

Video: Hoe Breng Je Een Vakantie Door In April?
Video: Verantwoord Vliegen | Corendon | Zonder zorgen op vakantie 2024, Mei
Anonim

De lente is genereus met de feestdagen. De natuur ontwaakt zichzelf en bij mensen wekt een goed humeur en hoop op warmte. April is, net als elke andere maand, ook rijk aan evenementen.

April komt eraan - het seizoen van de lentevakantie
April komt eraan - het seizoen van de lentevakantie

instructies:

Stap 1

1 april - 1 april. De vakantie is onofficieel, maar erg geliefd bij de mensen. Er is bijna niemand die op die dag nog nooit gespeeld heeft. Om de vakantie zo vrolijk mogelijk door te brengen, moet u van tevoren nadenken over grappen en praktische grappen. Probeer oplossingen te vinden die niet triviaal zijn, maar ook niet aanstootgevend. Je kunt overal om lachen, want, zoals je weet, verlengt lachen het leven. Maak grapjes met je vrienden en tel 's avonds samen hoeveel mensen je vriendelijk hebt weten te misleiden.

Stap 2

7 april - Wereldgezondheidsdag. We zorgen zo zelden van tevoren voor onszelf, vaker gaan we naar de dokter als er iets pijn doet. Verklaar deze warme aprildag tot Preventie. Maak bijvoorbeeld een afspraak met uw tandarts of laat uw gezichtsvermogen controleren bij de dichtstbijzijnde opticien. Als dit niet mogelijk is, loop dan gewoon naar je werk om je immuunsysteem en cardiovasculaire spieren te versterken. Nou, of eet in ieder geval een rauwe wortel, daar zitten veel nuttige vitamines in.

Stap 3

Wist je dat 8 april Wereldgorsdag is? Is dit geen reden om de favoriete Britse lekkernij beter te leren kennen? Stel een taak in om een nieuw gerecht te bereiden van granen die al sinds de kindertijd bekend zijn. Houd een feest in Engelse stijl en serveer pudding als traktatie. Verras je vrienden met je kennis van het Engels. Je kunt zelfs meedoen aan snelheidslezen.

Stap 4

In april viert ons land de Werelddag van de luchtvaart en ruimtevaart. Van wie droomde je als kind te zijn? Beleef een ruimtevakantie met je vrienden. Ga 's middags naar een planetarium of een museum, bekijk Sovjetfilms over verre sterrenstelsels. En dichter bij de nacht, verzamel in een open ruimte of gewoon op iemands balkon en tel de sterren.

Stap 5

Op 22 april viert de wereld Earth Day. Zorg goed voor je planeet en voor jezelf. Transformeer voor een tijdje in de Kleine Prins. Schakel de elektriciteit minimaal een dag om 20.00 uur uit, maak geen gebruik van het openbaar vervoer en haarlak. En ga naar de winkel met een modieuze eco-tas. Breng een vakantie van puurheid en liefde door voor je thuisplaneet.

Stap 6

Dit zijn slechts enkele van de vakanties die u als basis kunt nemen voor uw eigen kleine vieringen. Zelfs een onbeduidende gebeurtenis kan als reden voor hen dienen. Laat uw motto "Vakantie - elke dag" zijn.

Aanbevolen: