Hoe Verklaar Je Je Liefde Op Valentijnsdag

Inhoudsopgave:

Hoe Verklaar Je Je Liefde Op Valentijnsdag
Hoe Verklaar Je Je Liefde Op Valentijnsdag

Video: Hoe Verklaar Je Je Liefde Op Valentijnsdag

Video: Hoe Verklaar Je Je Liefde Op Valentijnsdag
Video: Valentijn Special 2024, Mei
Anonim

Misschien zijn liefdesverklaringen meer dan ooit in een jaar gepast op Valentijnsdag. Gebruik het om uw wederhelft nogmaals aan uw gevoelens te herinneren of de belangrijkste woorden te zeggen tegen iemand die niet eens beseft dat u ongelijkmatig in zijn richting ademt.

Hoe verklaar je je liefde op Valentijnsdag
Hoe verklaar je je liefde op Valentijnsdag

instructies:

Stap 1

Als je muziek schrijft, goed kunt poetsen of een talent hebt voor het schrijven van poëzie, is Valentijnsdag een geweldige kans om jezelf te uiten. Laat je geliefde een muze worden die je inspireert tot een originele felicitatie in de vorm van een nieuw lied, portret of een poëtisch geschenk met een liefdesverklaring. Trouwens, een regel uit een gecomponeerd meesterwerk kan op een grote straatbanner worden geplaatst met een foto van een geliefde.

Stap 2

Schrijf over de woorden van liefde op een hartvormige kaart en leg deze onder het kussen van je geliefde. Als de andere helft wakker wordt, zal ze blij zijn met zo'n erkenning. U hoeft zich niet te beperken tot slechts één noot. Maak er meerdere, maar laat ze van elkaar verschillen in uiterlijk, vorm, kleur en inhoud. Leg ze vooraf bijvoorbeeld op een ontbijtblad, bevestig ze aan de badkamerspiegel of laat ze 'per ongeluk' in je jaszak vallen.

Stap 3

Zoek een excuus voor je geliefde om even het huis uit te gaan, of probeer eerder thuis te komen dan de tweede helft als Valentijnsdag op werkdagen valt. Knip een paar pijlen uit papier en bevestig ze aan de muren of leg ze een voor een op de grond. Hang aan de deur, op een prominente plaats, een briefje met de tekst “Vandaag is een aangename verrassing voor jou. Volg de pijlen en maak je klaar voor een knuffel." Trouwens, de rest van de pijlen kunnen ook worden voorzien van intrigerende zinnen als "Het is vrij dichtbij …" of "Een paar stappen …". Een verrassing wordt een geschenk van jou met woorden van liefde of van jezelf met een grote inscriptie "I love you" in je handen en de beloofde knuffels.

Stap 4

Welnu, als je iemand wilt bekennen die je nog niet of nog niet kent, heb je een goede reden om deze persoon een valentijn te sturen. Voor meer effect kun je samen met de kaart een origineel boeket bloemen naar het meisje sturen en proberen de weg naar het hart van de jongeman te effenen met behulp van een zoete valentijn, bijvoorbeeld een hartvormig koekje dat je zelf hebt gemaakt.

Aanbevolen: