Hoe Een Leraar Een Gelukkig Nieuwjaar Te Wensen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Leraar Een Gelukkig Nieuwjaar Te Wensen?
Hoe Een Leraar Een Gelukkig Nieuwjaar Te Wensen?

Video: Hoe Een Leraar Een Gelukkig Nieuwjaar Te Wensen?

Video: Hoe Een Leraar Een Gelukkig Nieuwjaar Te Wensen?
Video: Gelukkig Nieuwjaar! 2024, April
Anonim

Vaak worden leraren alleen op hun professionele vakantie gehuldigd. Maar waarom zou je de leraar niet feliciteren met het nieuwe jaar? Het is altijd prettig om vreugde en geluk te geven, en vooral op een feestdag van sprookjes en magie.

Hoe een leraar een gelukkig nieuwjaar te wensen?
Hoe een leraar een gelukkig nieuwjaar te wensen?

Het is nodig

  • - contant geld,
  • - Whatman-bladen,
  • - verf, potloden,
  • - Nieuwjaarsklatergoud,
  • - kostuums van de kerstman en het sneeuwmeisje,
  • - bloemen, snoep

instructies:

Stap 1

Maak eerst een plan van aanpak. U kunt zelf felicitaties bedenken of kant-en-klare felicitaties nemen en deze naar uw wensen aanpassen. Verdeel de verantwoordelijkheden, rekening houdend met de capaciteiten en capaciteiten van de kinderen. Probeer de hele klas erbij te betrekken. Ten eerste zal het prettiger zijn voor de leraar als alle studenten hem feliciteren, en niet een aparte groep. Ten tweede zal elk van de deelnemers aan het evenement een minimum aan tijd nodig hebben, zodat hij deze opdracht gemakkelijk kan uitvoeren en, wat belangrijk is, zijn betekenis voor het team voelt. Kies degene die Santa Claus en Snow Maiden zal zijn (ze zullen een geschenk aan de leraar geven).

Stap 2

Creëer van tevoren een oudejaarsavondsfeer in de klas. De Kamer versieren. Plaats en kleed indien mogelijk een boom aan. Teken afbeeldingen, maak themaposters of maak een muurkrant. Knip sneeuwvlokken, verschillende papieren figuren (Santa Claus, Snow Maiden, kerstbomen, dieren, etc.) uit en plak ze op ramen en muren. Hang slingers, kerstballen, klatergoud op.

Stap 3

Bepaal wat voor cadeau je wilt geven. De docent verwacht geen materiële waarden van jou. Hij zal meer blij zijn met de verrassing die je voorbereidt. Kies bijvoorbeeld de juiste verzen voor de gelegenheid, maak het nummer opnieuw. Maak en ontwerp zelf een grote wenskaart, zodat elke leerling een persoonlijke wens kan achterlaten, of vriendelijke woorden kan schrijven over je leraar.

Stap 4

Een boeket wordt beschouwd als een klassiek geschenk. Maar je kunt een draai geven aan het typische begrip van dit cadeau en iets ongewoons, geweldigs maken, bijvoorbeeld een compositie maken van snoep of snoep combineren met bloemen.

Aanbevolen: