Wat Zijn De Coolste Waterparken

Inhoudsopgave:

Wat Zijn De Coolste Waterparken
Wat Zijn De Coolste Waterparken

Video: Wat Zijn De Coolste Waterparken

Video: Wat Zijn De Coolste Waterparken
Video: Top 10 Coole Waterglijbanen 2024, Mei
Anonim

Waterparken zijn erg populair onder toeristen. Er zijn meer dan 2000 adembenemende watercomplexen in de wereld. In de coolste ervan krijgt de bezoeker vele onvergetelijke indrukken en een energieboost voor de hele dag.

Waterpark
Waterpark

instructies:

Stap 1

Sunway Lagoon Water Park, gelegen in de hoofdstad van Maleisië, Kuala Lumpur, wordt met recht beschouwd als een van de beste watercomplexen van onze tijd. Het heeft een oppervlakte van 13 duizend vierkante meter. m. En het is verdeeld in drie thematische gebieden: "Wild West", "Waters of Africa", "World of Adventures". Ook in het waterpark zijn er tientallen zwembaden, een kunstmatig zandstrand met echte palmbomen en tropische bloemen. Er is zelfs een zwembad, compleet met krachtige pompsystemen die golven van drie meter creëren waar surfers dartelen.

Stap 2

Een cool waterpark is Las Cascadas Water Park, gelegen in Puerto Rico. Het werd gebouwd in 1985 en onderging pas onlangs een modernisering en was uitgerust met moderne attracties. Een onderscheidend kenmerk van dit watercomplex is het omringende echte regenwoud. Er zijn veel attracties in het waterpark. Voor fans van extreme sporten zijn amusement "Bomb", "Fast Descent", "Water Tunnel" geschikt. Op kunstmatige golven kun je slingeren of proberen te surfen. De attractie Lazy River staat open voor liefhebbers van rust.

Stap 3

Het VK is de thuisbasis van het grootste overdekte waterpark, Sandcastle. Binnen zijn er 18 waterattracties, glijbanen, een kinderspeelplaats, een golfmachine en een lazy river. Het hoogtepunt van het complex is de Masterblaster-achtbaan. Voor kinderen is er een Storm Trihouse gebouwd die aan alle veiligheidsnormen voldoet.

Stap 4

Onder de Russische waterparken moet de Riviera in Kazan worden opgemerkt. Er zijn meer dan 50 verschillende attracties in. De glijbanen reiken tot 25 m hoog en 211 m lang. Bezoekers zijn dol op de kunstmatige rivier, het piratenfort, het duikzwembad, de stormvloedkering en kinderglijbanen. Het complex heeft de attractie Flow Rider neergezet, die de surfgolf en de Loop Slide imiteert.

Stap 5

Een onberispelijk waterpark is Wild Wadi in Dubai. Het waterpark doet denken aan de oude folklore van het Arabische volk en de reizen van Sinbad de navigator. Het landschap van het park is gestileerd als de rivieren van Saoedi-Arabië, aan de oevers waarvan er oases en palmbomen zijn. De kinderen vermaken zich prima bij Lagoon Joha, waar het schip op zijn kant ligt. Er is ook de hoogste glijbaan ter wereld - Jumeirah Sceirah, tijdens de afdaling waarvan de snelheid 80 km / u kan bereiken. Er zijn ook twee surfzwembaden, tropische regenval, watervallen, alpineskiën en een speeltuin.

Aanbevolen: