Wat Zijn Coole Felicitaties Aan Een Vriend

Inhoudsopgave:

Wat Zijn Coole Felicitaties Aan Een Vriend
Wat Zijn Coole Felicitaties Aan Een Vriend

Video: Wat Zijn Coole Felicitaties Aan Een Vriend

Video: Wat Zijn Coole Felicitaties Aan Een Vriend
Video: Een bijzondere felicitatie 2024, Mei
Anonim

Vrienden en vriendinnen moeten worden gefeliciteerd en al je gevoel voor humor en opmerkelijke verbeeldingskracht met elkaar verbinden. Regel zo'n toffe vakantie zodat je hele gezelschap er nog lang aan terug zal denken. In dit geval kan je zeker rekenen op een gelijkaardige verrassing op je verjaardag.

Wat zijn coole felicitaties aan een vriend
Wat zijn coole felicitaties aan een vriend

instructies:

Stap 1

Als je vriend van glamour houdt en als een Barbiepop wil zijn, geef dan een verkleedfeestje waarbij elke gast zich voordoet als speelgoed. Versier de kamer met kleurrijke ballonnen en sprankelende slingers.

Stap 2

De traktatie moet ook helder, glanzend en koel zijn. Je kunt gekleurde gelatinebouillon over elke salade, hak en worstjes gieten. Gebruik natuurlijke voedingskleuren. Plaats de containers in de koelkast, haal de borden uit de borden en plaats ze op een grote schaal voor het serveren. Zo'n schoonheid zal de held van de gelegenheid zeker verrukken.

Stap 3

Leer met je vrienden kindergedichten, gefeliciteerd, hetzelfde dat je op de kleuterschool leest. De vakantie zal lijken op een matinee, waar coole speelgoedpersonages proberen de gunst van volwassenen te verdienen.

Stap 4

Versier alcoholische dranken met speciale paraplu's en kleurrijke hartvormige stukjes ijs. Bestel een poppenhuistaart. Wanneer je Barbie-vriend het beu is om aangeraakt te worden, geef haar dan "Ken" de stripper. In deze rol is het beter voor het vriendje van de jarige; zo niet, train dan een van je vrienden of huur een professional in.

Stap 5

Onder het woord "Gezocht" kun je alvast de afdrukken maken van de leukste foto van je vriendin. Schrijf onderaan dat degene die dit mooiste, aardigste, intelligentste en vrolijkste meisje vindt haar een gelukkige verjaardag mag wensen. Plaats aankondigingen op de plaatsen waar je vriendin die dag zal zijn.

Stap 6

Verkleed iemand die je kent als een zigeuner, het beeld moet helder en feestelijk zijn. Hang alle kralen en armbanden aan het personage, trek een kleurrijke lange rok aan en pak een zwarte pruik. "Gypsy" moet de jarige op de loer liggen en haar veel goede dingen in het leven vertellen, waaronder een prins op een wit paard.

Stap 7

Twee van je vrienden zullen zich gedragen als een paard. Het paard moet de hoek om "sturen" en met een neerslachtig gehinnik en klachten over het verlies van de prins naar zijn vriend toe rennen. Het dier zal beloven het meisje met geloof en waarheid te dienen en haar in alles de gevallen gekroonde persoon te vervangen. Een wit paardenkostuum kan worden gehuurd of gemaakt van lakens en karton. Wees niet bang voor het gedoe, ze zullen allemaal vele malen worden beloond met jouw gedeelde vreugde en gelach.

Aanbevolen: