Hoe Te Ontspannen In Het Russisch

Inhoudsopgave:

Hoe Te Ontspannen In Het Russisch
Hoe Te Ontspannen In Het Russisch

Video: Hoe Te Ontspannen In Het Russisch

Video: Hoe Te Ontspannen In Het Russisch
Video: Deze zachte charmante melodie kalmeert de ziel! RELAX / muziek van Hamid Hekmat. Wees altijd jezelf 2024, April
Anonim

Rust voor een Rus is praktisch een heilige rite. Een brede ziel vraagt om een heerlijke buitenactiviteit. Het is niet voor niets dat buitenlanders die naar Rusland komen, verbaasd zijn over onze tradities. Bijna niemand kan concurreren met een Rus in het vermogen om plezier en luidruchtige rust te hebben.

Hoe te ontspannen in het Russisch
Hoe te ontspannen in het Russisch

Noodzakelijk

Vuurpot, vlees, wodka, voorgerecht, hengels, uitrusting, geweer

instructies:

Stap 1

Als je een paar vrije dagen hebt, neem dan gerust je vrienden mee en ga naar de natuur. Vergeet niet een vuurpot mee te nemen om kebab te maken. Zoals u weet, is vlees gekookt op vuur zeer gunstig voor de gezondheid, het wordt beter opgenomen en behoudt al zijn nuttige eigenschappen. Wat een vakantie zonder alcohol. De traditionele Russische drank is wodka. Wodka wordt meestal gedronken met augurken. Geen enkele Russische vakantie is compleet zonder wodka. Snacks worden altijd geserveerd met wodka. Ze zijn heel eenvoudig en voor iedereen toegankelijk: komkommer, worst, haring, een broodje met kaviaar en boter. Sommigen hebben geen snack, maar snuiven wodka met korsten van zwart brood.

Stap 2

Heb je een datsja buiten de stad, dan moet je hier zijn met een leuk gezelschap. Op de datsja heb je waarschijnlijk een badhuis. Welke Rus gaat niet graag naar het badhuis. Overstroom het heet. Ontspan met vrienden aan tafel na de waterbehandeling. Het bad is erg goed voor je gezondheid en het is ook een geweldige manier om te ontspannen en de huidige problemen te vergeten.

Stap 3

Als u zaken met plezier wilt combineren, moet u gaan vissen. Het is niet voor niets dat veel mannen dol zijn op vissen. In een rustige omgeving kun je je op één ding concentreren. Stilte en rust zorgen er ook voor dat u een pauze kunt nemen van de dagelijkse drukte en kunt ontspannen. Eenheid met de natuur speelt een belangrijke rol. Frisse lucht zorgt ervoor dat je goed kunt uitrusten en alle gedachten en gevoelens op orde kunt brengen. Een goede vangst is een lust voor het oog.

Stap 4

Stuur met vrienden op jacht. Breng zeker je hond mee. Meestal wordt in Rusland op eenden gejaagd. U moet een pistool meenemen. Jagen, net als vissen, stelt je in staat een pauze te nemen van de buitenwereld en te abstraheren van alledaagse problemen. Ook krijgt u een dosis adrenaline, wat een gunstig effect heeft op uw gezondheid. En een onvergetelijke ervaring en een trofee zullen je lang plezier doen.

Aanbevolen: