Hoe Kies Je Een Restaurant Voor Een Bruiloft?

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een Restaurant Voor Een Bruiloft?
Hoe Kies Je Een Restaurant Voor Een Bruiloft?

Video: Hoe Kies Je Een Restaurant Voor Een Bruiloft?

Video: Hoe Kies Je Een Restaurant Voor Een Bruiloft?
Video: Reageren op video's van 11 JAAR geleden!! 2024, Mei
Anonim

Welk scenario van de viering u ook kiest, de hoofdrol wordt aan het restaurant toegewezen. En in het huwelijksbudget zijn de kosten van het banket de grootste post. Daarom moet de keuze van een instelling voor de vakantie met alle ernst worden benaderd.

Hoe kies je een restaurant voor een bruiloft?
Hoe kies je een restaurant voor een bruiloft?

instructies:

Stap 1

Het kiezen van een restaurant begint nadat je een gastenlijst hebt bepaald. De exacte lijst met genodigden zal veranderen, maar in dit stadium is het belangrijk om te beslissen over de volgorde: 30, 50, 100 personen … Kies op basis hiervan zalen met geschikte capaciteit. De restaurantadministratie is in principe niet geïnteresseerd in het aantal gasten zijn de banketprijzen per persoon bij benadering. Er wordt een bepaald bedrag gevraagd om de zaal (of de hele instelling) te sluiten voor uw evenement. Een zaal huren voor 200 personen voor een bruiloft met 30 gasten is daarom economisch niet haalbaar.

Stap 2

Het tweede aandachtspunt voor pasgetrouwden bij het kiezen van een restaurant is de locatie. Bij het spelen van een bruiloft in een grote stad, is het raadzaam om alle punten van het feest dicht bij elkaar te verzamelen, om niet de hele plechtige dag in de file te staan. Na het kiezen van verschillende etablissementen, bezoek ze. Het is raadzaam om niet alleen met de manager van de evenementen te praten, maar ook om de keuken van het restaurant te proberen. Onthoud dat hetzelfde niveau van kwaliteit eten en service op u en uw gasten wacht op uw trouwdag.

Stap 3

Waardeer bij het kiezen van een hal extra voordelen zoals de beschikbaarheid van een handige ingang en parkeerplaats, in het restaurant zelf of in de buurt van het hotel, waar u de eerste nacht kunt doorbrengen in de status van wettige echtgenoten. Over geluidstechnologie hoef je je geen zorgen te maken - DJ's komen het liefst met hun eigen apparatuur. Als u van plan bent een registratieceremonie buiten het terrein te houden, is het raadzaam om een restaurant te kiezen met een eigen territorium (groot terras of binnenplaats). Dan zal het mogelijk zijn om de droom van een bruiloft te realiseren zonder enorme kosten, zoals in een westerse film.

Aanbevolen: