Hoe Versier Je Een Restaurant Voor Een Bruiloft?

Inhoudsopgave:

Hoe Versier Je Een Restaurant Voor Een Bruiloft?
Hoe Versier Je Een Restaurant Voor Een Bruiloft?

Video: Hoe Versier Je Een Restaurant Voor Een Bruiloft?

Video: Hoe Versier Je Een Restaurant Voor Een Bruiloft?
Video: ONZE BRUILOFT ❤ MASCHA EN GREGOR | Beautygloss 2024, Mei
Anonim

Een van de belangrijke momenten van de huwelijksorganisatie is de aankleding van het restaurant waar het feest plaatsvindt. Een prachtig ingerichte kamer zal helpen om de juiste sfeer te creëren en de vakantie speciaal te maken.

Hoe versier je een restaurant voor een bruiloft?
Hoe versier je een restaurant voor een bruiloft?

Noodzakelijk

  • - Ballonnen;
  • - het doek;
  • - zijden linten;
  • - bogen;
  • - Natuurlijke bloemen;
  • - papieren posters en appliques.

instructies:

Stap 1

Ballondecoratie is een van de meest voorkomende manieren om een trouwrestaurant te versieren. Het belangrijkste is om het niet te overdrijven met het aantal ballen, anders bestaat het risico dat je een versie van een kinderfeestje krijgt. Bovendien moet u rekening houden met het kleurenschema van de hal en de stijl van de bruiloft, de ballen moeten in harmonie zijn met de algemene tonen van de vakantie.

Stap 2

Er zijn veel manieren om een hal te versieren met ballonnen. Denk eerst na over het ontwerp van de plaats waar de bruid en bruidegom zullen zitten. Bogen of heliumballonkettingen zijn hier goed voor. Ook, in de buurt van de plaats van de pasgetrouwden, zullen vloerstandaards gemaakt van ballen er erg mooi uitzien.

Stap 3

Plaats een boog van ballonnen bij de ingang van de kamer en versier het plafond met ballonnen gevuld met helium. Bij het inrichten van een trouwzaal zullen kleine balcomposities een goede aanvulling zijn.

Stap 4

Grote figuren gemaakt van ballonnen zijn erg populair. Meestal bestellen ze figuren van het bruidspaar, hartjes of zwanen. Het kunnen ook ongebruikelijke bestellingen zijn die verband houden met thema-bruiloften.

Stap 5

Een andere populaire optie voor het inrichten van een restaurant voor een bruiloft is het gebruik van stof en natuurlijke bloemen. Met behulp van stof worden niet alleen tafels en stoelen versierd, het materiaal kan ook worden gebruikt om het plafond en de muren van de kamer te draperen. Deze methode heeft zijn voordelen: een breed scala aan kleuren, een plechtige uitstraling en het vermogen om interne gebreken te verbergen.

Stap 6

Tafels en stoelen bekleed met stof zien er zeer elegant uit. Versier de rugleuningen van de stoelen met linten, grote strikken of bloemen.

Stap 7

Verschillende tinten materiaal kunnen worden gebruikt om de huwelijksreis-, gast- en dansruimtes te benadrukken. Het is gemakkelijk om de lelijke kolommen en de saaie kleur van de muren onder de stof te verbergen. Met behulp van lichtgewicht materiaal kunt u trappen en deuropeningen prachtig decoreren.

Stap 8

De decoratie van de hal met verse bloemen zal een speciale sfeer geven aan de vakantie, die zelfs het meest bescheiden interieur kan veranderen in een prachtige zomertuin. De belangrijkste taak is om de juiste planten te kiezen. Raadpleeg een bloemist, hij zal u de meest succesvolle kleurencombinatie vertellen en de beste opties selecteren.

Stap 9

Versier allereerst de pasgetrouwde bruiloftstafel. Probeer het kleurenschema te matchen met het boeket van de bruid. Lage langwerpige composities zijn geschikt voor lange en smalle tafels, en een grote bloem ikebana die in het midden staat, ziet er goed uit op ronde tafels. Hang bloemenslingers aan de muren, ze kunnen ook worden gebruikt om de leuning van de trap op te hangen en de kolommen te versieren. Schik bloemen in grote vazen op de vloer rond de kamer. Klimplanten zijn perfect voor het decoreren van de entree naar de hal en voor het decoreren van de trap.

Stap 10

Een meer budgetvriendelijke optie voor het inrichten van een restaurant voor een bruiloft is met papieren posters en slingers. Posters met humoristische inscripties en ontroerende afscheidswoorden voor pasgetrouwden kunnen door uzelf worden gemaakt of u kunt kant-en-klare posters kopen in de winkel. In plaats van banale inscripties, kunt u trouwaforismen en uitspraken van beroemde mensen gebruiken. Een goede optie zijn huwelijksapplicaties in de vorm van bruids- en bruidegombeeldjes.

Aanbevolen: