Prachtig Vergaderen Vanuit Het Ziekenhuis

Inhoudsopgave:

Prachtig Vergaderen Vanuit Het Ziekenhuis
Prachtig Vergaderen Vanuit Het Ziekenhuis

Video: Prachtig Vergaderen Vanuit Het Ziekenhuis

Video: Prachtig Vergaderen Vanuit Het Ziekenhuis
Video: Joep in het ziekenhuis 2024, April
Anonim

De geboorte van een kind is een van de mooiste en meest vreugdevolle momenten in het leven van mensen. Een geweldig idee - om van het ontslag uit de kraamkliniek van moeder en baby een kleine vakantie te maken.

Prachtig vergaderen vanuit het ziekenhuis
Prachtig vergaderen vanuit het ziekenhuis

instructies:

Stap 1

Maak eerst een mooi boeket bloemen voor de jonge moeder. Ze heeft veel moeilijkheden ondervonden bij het geven van leven aan een klein persoon en is bloemen en geschenken waard. Je kunt originaliteit tonen - doneer geen verse bloemen, maar een boeket bloemen van heldere ballonnen. Een mooie potplant laat een herinnering aan zo'n prachtige dag achter.

Stap 2

Ten tweede, bereid van tevoren een elegante afvoerset voor uw kind voor. Het is geen probleem om nu een gepersonaliseerde envelop voor een statement te kopen of te naaien. Kies een kit die geschikt is voor het weer en geen synthetische stoffen bevat. De stemming van jonge ouders zal ongetwijfeld vrolijk en feestelijk zijn wanneer ze een elegante baby oppakken.

Stap 3

Ten derde, zorg voor foto- en videofilms. In sommige kraamklinieken hebben professionele fotografen dienst tijdens de ontslaguren. Tegen betaling kunnen ze niet alleen hoogwaardige foto's maken van de baby en jonge ouders, maar ook een kleine, muzikale film maken over hoe een pasgeborene voor het eerst naar huis gaat. Zo'n herinnering aan de eerste ontmoeting van het kind met vader en familie zal niet alleen de ouders verrukken, maar ook het kind zelf als hij een beetje opgroeit.

Stap 4

Ten vierde, zorg voor transport. Handig als je een eigen auto hebt. Als u geen eigen auto heeft, kunt u een taxi bestellen. U mag uw pasgeboren baby niet meenemen in het openbaar vervoer.

Stap 5

Ten vijfde, bereid het appartement voor op de komst van een klein familielid. De kinderkamer mag niet ingericht zijn, maar het is wel belangrijk dat deze geventileerd, schoon en netjes is. Maar het zal geweldig zijn als de gang of woonkamer is versierd met kleurrijke ballen. Dit zal een jonge moeder verrukken.

Stap 6

Organiseer geen luidruchtig feest op de dag van ontslag uit het ziekenhuis - een mooie ontmoeting en een kleine familiethee thuis zijn voldoende. Dan is het beter om de jonge moeder rust te geven en de baby - rustig aan te passen aan de nieuwe omgeving.

Aanbevolen: