Wat Te Geven Voor Vaderdag

Wat Te Geven Voor Vaderdag
Wat Te Geven Voor Vaderdag

Video: Wat Te Geven Voor Vaderdag

Video: Wat Te Geven Voor Vaderdag
Video: Makkelijke Last Minute Vaderdag Kaart Diy | Stap voor stap uitleg 2024, Mei
Anonim

Op 15 juni 2014 vindt de eerste grootschalige Vaderdagviering plaats. Op deze dag zullen vaders graag cadeaus van hun kinderen ontvangen. Als het kind nog klein is, kan het niet zonder de hulp en ideeën van zijn moeder.

Wat te geven voor Vaderdag
Wat te geven voor Vaderdag

Het kind kan vanaf elke leeftijd actief of passief deelnemen aan de voorbereiding van een cadeau voor papa. Hier zijn enkele ideeën voor vaderdagcadeaus:

1. Ansichtkaart of afbeelding met afdrukken van de handen en voeten van het kind. Spreid de handpalm of voet van uw baby uit met vingerverf en breng stevig aan op een vel papier. Als je een ansichtkaart wilt maken, vouw dan een stuk papier dubbel en maak een afdruk aan de buitenkant en schrijf namens je kind warme woorden aan de binnenkant. Bijvoorbeeld: "Geliefde papa, jij verschoont mijn luiers het beste." Om een foto te maken, kun je de pennen en benen van het kind meerdere keren op papier of karton bevestigen om een soort compositie te krijgen.

2. Kleding. De gemakkelijkste manier is om in de winkels bijpassende polo's of T-shirts voor vader en zoon te vinden. Als je een dochter hebt, koop dan kleding in een neutrale kleur (zoals groen).

3. Fotoafdruk. Foto's van een kind of peuter met papa kunnen worden overgezet op een T-shirt, mok, kalender, pen of magneet. Ook kunt u op het gekozen object, naast de foto, een schattige of grappige inscriptie opgedragen aan de vader aanbrengen.

4. Collage. U kunt een fotocollage maken van uw favoriete foto's en deze in een kader plaatsen. Ook is het eenvoudig om een filmpje te maken van interessante video's over vader en kind door passende muziek en tekst toe te voegen.

Aanbevolen: