Hoe Maak Je Een Cadeau Voor Vaderdag

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Cadeau Voor Vaderdag
Hoe Maak Je Een Cadeau Voor Vaderdag

Video: Hoe Maak Je Een Cadeau Voor Vaderdag

Video: Hoe Maak Je Een Cadeau Voor Vaderdag
Video: Makkelijke Last Minute Vaderdag Kaart Diy | Stap voor stap uitleg 2024, Mei
Anonim

23 februari nadert, vaders feestdag. Je baby weet al dat het gebruikelijk is om op deze dag cadeautjes te geven en wil ook papa verrassen en plezieren. Per slot van rekening is papa in zijn ogen zo sterk en groot, maar tegelijkertijd zachtaardig en dierbaar. Zelfs als je baby nog vrij klein is, maakt het niet uit, hij kan heel goed eenvoudige taken aan onder jouw zorgvuldige begeleiding. En wees gerust dat papa zal worden geraakt door een onverwachte verrassing. Elke man kan worden aangeraakt door een ambacht waar 's werelds dierbaarste vingers aan hebben gewerkt.

Hoe maak je een cadeau voor vaderdag
Hoe maak je een cadeau voor vaderdag

instructies:

Stap 1

Bereid 3 luciferdoosjes, briefpapierlijm, lijmborstel, gekleurd papier en golfpapier, karton, viltstiften voor.

Stap 2

Leg aan het kind uit dat de luciferdoosjes met het brede gedeelte aan elkaar moeten worden gelijmd, na zorgvuldig de gelijmde zijkanten met lijm te hebben ingesmeerd. Zorg ervoor dat de dozen stevig aan elkaar vastgelijmd zijn. Dit wordt de basis van onze toekomstige tank.

Stap 3

Knip een vel groen papier uit dat groot genoeg is om de resulterende doos in te pakken. Bedek het derde luciferdoosje met groen papier. En lijm het dan bovenop je basis.

Stap 4

Knip uit golfpapier of karton twee stroken van een centimeter breed, zodat je de sporen voor de tank krijgt. Lijm de sporen aan de basis van je gevechtsvoertuig. Maak ook een tankmuilkorf van gekleurd papier door het in een kleine rol te rollen en het vast te lijmen voor sterkte. Nodig ten slotte uw kind uit om wielen te tekenen en sterren te bestrijden op het lichaam van het eindproduct.

Stap 5

Maak een kaart voor papa met je baby. Neem een plakboekpapier en vouw het voorzichtig dubbel. Gebruik desgewenst gekleurd karton, of plak de omslag van de kaart met gekleurd papier. Kies samen met het kind het onderwerp. Verbind je fantasie. Als je vader op kantoor werkt, maak dan een gekleurde stropdas van geschikt papier of stof. In ieder geval moeten de symbolen die de activiteiten van de paus vertegenwoordigen (een auto, een moersleutel of een wapen) voor kinderen eenvoudig uit te voeren zijn. Onderteken tot slot de ansichtkaart, vergeet niet de datum van het evenement te vermelden.

Aanbevolen: