Hoe Versier Je Een Paastafel

Inhoudsopgave:

Hoe Versier Je Een Paastafel
Hoe Versier Je Een Paastafel

Video: Hoe Versier Je Een Paastafel

Video: Hoe Versier Je Een Paastafel
Video: VLOG styling van de paastafel 2024, Mei
Anonim

De paastafel moet gewoon mooi, vrolijk en feestelijk zijn. Eieren die traditioneel zijn geworden voor de feestdag van Licht Pasen, kunnen zowel op de ouderwetse manier worden geverfd - met uienschillen als met voedselkleuren die worden verkocht in supermarkten en warenhuizen. Je kunt de eieren ook schilderen met een fijne kwast of thermische stickers aanbrengen, die ook in veel winkels en supermarkten verkrijgbaar zijn. En je kunt met het hele gezin nieuwe manieren bedenken om de tafel te decoreren en individuele gerechten erop te decoreren.

Hoe versier je een paastafel
Hoe versier je een paastafel

instructies:

Stap 1

Beschilderde eieren zien er het helderst uit tegen de achtergrond van jong groen gras. En zo'n groen substraat kun je zelf maken. Giet hiervoor 9-10 dagen voor Pasen wat aarde op een diep bord, meng haver, waterkers of tarwekorrels met deze aarde en water. De resulterende pap van de aarde en zaden moet op een warme plaats worden bewaard en constant worden bevochtigd. Om het gras recht te laten groeien, draait u de plaat met het reeds groeiende groen periodiek in verschillende richtingen richting de zon. Voor de vakantie heb je een bord bedekt met dichte groene groei. Er moeten gekleurde eieren op worden gelegd. En het is beter om zaden vooraf te controleren op ontkieming, namelijk een paar weken voor de vakantie.

Stap 2

Geen Pasen is compleet zonder Pasen en paaskoekjes. Eenmaal gekocht in de winkel, royaal bestrooien met gekleurde suiker en decoreren met zelfgemaakte glazuur. Dus zelfs winkeltaarten zien er origineel uit bij jou.

Stap 3

Zelfgemaakt Pasen met paastaarten kan op een andere manier versierd worden. Versier Pasen met een kruis gemaakt van wat room en bestrooi het met veelkleurig gekonfijt fruit. Plaats kleine kaarsen op paascakes en Pasen, en neem gekleurde of gedessineerde servetten als borden.

Stap 4

Maak bij het bereiden van paasgerechten voor verlichting vooraf dozen versierd met veelkleurig papier of maak manden. Daar kun je kleine cadeautjes leggen die rechtstreeks naar weeshuizen gaan. Op paasdagen in de kerk kun je altijd cadeautjes geven aan kinderen zonder ouders en armen.

Stap 5

Goede vrienden en naaste familieleden die in een ander gebied of zelfs stad wonen, komen vaak samen aan de paastafel. Probeer elk van hen blij te maken met een individueel geschenk, zij het klein, maar aangenaam voor het hart. Het kan een kleine taart zijn of een mooi gepersonaliseerd ei. In dit geval moet je meerdere schotels met kruiden maken en er een cadeau op plaatsen.

Aanbevolen: