Hoe Kom Je Niet Aan In Het Nieuwe Jaar?

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Je Niet Aan In Het Nieuwe Jaar?
Hoe Kom Je Niet Aan In Het Nieuwe Jaar?

Video: Hoe Kom Je Niet Aan In Het Nieuwe Jaar?

Video: Hoe Kom Je Niet Aan In Het Nieuwe Jaar?
Video: 🤩NIEUWE MAAN in Weegschaal🤩 ~ Ben je er klaar voor?? ~ Tarot Reading voor het hele collectief 2024, April
Anonim

Oudejaarsavond is een magische tijd. Het maakt bijna alle mensen bijgelovig, en degenen die hun gebruikelijke overtuigingen vergeten, hebben de neiging om de tafel te dekken met de meest heerlijke, verfijnde en hartige gerechten. Er wordt immers aangenomen dat als je de vakantie vrolijk viert en aan een tafel vol met eten, het jaar goed gevoed en zorgeloos zal zijn. Al deze voedzame overvloed, die velen dan meer dan één dag van de kerstvakantie opeten, gaat gepaard met extra kilo's en vermoeiende diëten. Waarom zo'n hoge prijs betalen voor plezier? Het is voldoende om de viering verstandig te benaderen.

Hoe kom je niet aan in het nieuwe jaar?
Hoe kom je niet aan in het nieuwe jaar?

instructies:

Stap 1

Geef bij het bereiden van het oudejaarsdiner de voorkeur aan lichte maaltijden en snacks. Laat ze feestelijk, mooi, verfijnd, maar licht zijn. Zware, hartige salades met vette mayonaise horen niet thuis op de feesttafel - ze zijn hopeloos achterhaald. Als laatste redmiddel, als je ervan overtuigd bent dat het nieuwe jaar gewoon niet zal komen zonder "Olivier", vervang dan de mayonaise erin door zure room of ongezoete yoghurt met een lepel mosterd.

Stap 2

Bereken het aantal porties voedsel dat u kookt op basis van het aantal gasten. Meerdere dagen lang niet opgegeten voedsel eten op een feestavond is een zeer slechte gewoonte die een nadelig effect heeft op de gezondheid en op het figuur. Trouwens, denk er eens over na, de houdbaarheid van "Olivier" in de koelkast is 18 uur. Daarna kan het eten van je favoriete eten gevolgen hebben, variërend van indigestie tot ernstige vergiftiging. Hetzelfde geldt voor andere mayonaisesalades.

Stap 3

Probeer tijdens de nieuwjaarsvakantie elke dag te koken, niet een "pot borsjt voor een week". Eet gevarieerde en evenwichtige maaltijden en probeer weg te blijven van gefrituurd voedsel en calorierijke lekkernijen. Meer wandelen, buiten zijn, skiën en schaatsen, plezier hebben in uitgaanscentra, familie bezoeken.

Stap 4

Vergeet niet dat u overgewicht kunt "verdienen" tijdens de vele uitstapjes naar de gasten, die plaatsvinden tijdens het nieuwjaarsweekend. Wees daarom waakzaam en leg niet alles in de mond wat de gastvrije en gastvrije gastheren op tafel leggen. Temeer dat tussen dit "alles" diezelfde "Olivier" kan zitten, half opgegeten aan de feesttafel. Moet je van je lichaam een vuilnisbak / afvalverwerkingseenheid maken om te voorkomen dat je iemand beledigt?

Stap 5

Drink minder alcohol. Nieuwjaarsvakanties zijn nauw verbonden met overvloedige plengoffers. Maar net als alle andere feestdagen. Maar deze duren anderhalve week, wat niet alleen gepaard gaat met een daaropvolgende alcoholdelirium, maar ook met overgewicht. Het feit is dat alcohol zelf een calorierijk product is, en als je er een overvloedige snack aan toevoegt, kan het cijfer "met een pen" worden gemaakt.

Stap 6

Neem tijdens uw vakantie de tijd om een of twee keer het badhuis of de sauna te bezoeken. Dit is een heerlijk tijdverdrijf waar je bijvoorbeeld van kunt genieten in het gezelschap van vrienden. In een hete stoomkamer onder een berkenbezem zal je vers geplukte vet smelten, en samen met het zweet zal al het vuil en de kwalen het lichaam verlaten.

Aanbevolen: