Hoe Kerstliederen Te Vieren

Inhoudsopgave:

Hoe Kerstliederen Te Vieren
Hoe Kerstliederen Te Vieren

Video: Hoe Kerstliederen Te Vieren

Video: Hoe Kerstliederen Te Vieren
Video: HOE VIEREN TURKEN KERST IN TURKIJE? 2024, April
Anonim

Carols betekent een oude Slavische traditionele feestdag, die wordt geassocieerd met de zonnewende in de winter. Met de komst van het christendom viel deze viering samen met de kersttijd.

Hoe kerstliederen te vieren
Hoe kerstliederen te vieren

instructies:

Stap 1

Maak je kostuums klaar. In de regel gaan mummers traditioneel naar kerstliederen. Daarom moet je je op de meest geschikte manier kleden. Het is niet nodig om te naaien of echte verkleedkleding te kopen. U kunt eenvoudig het vereiste aantal maskers met uw eigen handen maken, zowel voor uzelf als voor uw familieleden. Maskers moeten gevarieerd zijn: een heks, dieren, brownies en vele andere sprookjesfiguren.

Stap 2

Trek een oude schapenvachtjas aan zodat de vacht naar buiten wijst. Versier dan je hoofd met kleine horens of draag een pruik. Bind vervolgens een paar gekleurde linten aan jezelf.

Stap 3

Neem confetti en slingers mee om een leuke, feestelijke sfeer te creëren.

Stap 4

Ga door de werven en wens met behulp van korte liedjes de eigenaren geluk, voorspoed en welzijn in het nieuwe jaar. Het is het beste om van tevoren over de tekst van het lied na te denken. U kunt kant-en-klare kerstliederen gebruiken. Je vindt ze op internet.

Stap 5

Onthoud alle nummers om de teksten tijdens de uitvoering niet te vergeten. Als je naar de huizen of appartementen van je buren gaat zingen, zing dan in koor en begeleid de zang met vrolijke dansen. Je moet tenslotte een goede indruk maken op de eigenaren, zodat ze je belonen met geschenken. Strooi er slingers en confetti over. Probeer ze te boeien met je vreugde en nodig ze vervolgens uit om kerstliederen met je voort te zetten.

Stap 6

Neem een paar tassen mee of een grote tas waar je cadeautjes in kunt bewaren. Meestal worden zoete koekjes, peperkoek of snoep gepresenteerd. Hoe meer je de eigenaren verheerlijkt, hoe meer je verschillende zoete voedingsmiddelen van hen zult krijgen.

Stap 7

Rol een sneeuwpop op straat of begin een sneeuwgevecht. Het belangrijkste is dat alle deelnemers aan het kerstlied kunnen worden betrokken bij dit entertainment.

Stap 8

Eet de ontvangen lekkernijen met alle kerstliederen. Houd een groot theekransje aan één grote tafel.

Aanbevolen: