Hoe Een Zwangerschapsfeestje Te Regelen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Zwangerschapsfeestje Te Regelen?
Hoe Een Zwangerschapsfeestje Te Regelen?

Video: Hoe Een Zwangerschapsfeestje Te Regelen?

Video: Hoe Een Zwangerschapsfeestje Te Regelen?
Video: Hoe ontstaat een baby 2024, Mei
Anonim

Niet alle ouders hebben de mogelijkheid om voor iedereen een babyshow goed te organiseren. In dit geval wordt, volgens de Amerikaanse traditie, de vakantie van tevoren geregeld.

https://www.freeimages.com/pic/l/d/do/doriana s/1187595 22141630
https://www.freeimages.com/pic/l/d/do/doriana s/1187595 22141630

Vieringstradities

Het onbetwistbare pluspunt van een dergelijke gebeurtenis is dat de aanstaande moeder nog niet is ondergedompeld in een enorme hoeveelheid problemen die noodzakelijkerwijs na de geboorte van een kind ontstaan, tijdens de zwangerschap is het voor haar gemakkelijker om een mogelijkheid te vinden om aandacht te schenken aan vrienden en collega's. Amerikanen noemen zo'n vakantie ter ere van de zwangerschap een babyshower; volgens de traditie zouden goede vrienden het moeten organiseren, maar steeds vaker zijn aanstaande moeders zelf hiermee bezig.

Babyshower kan vertaald worden als "babyshower" of "babyshower", deze naam moet als volgt worden opgevat: de aanstaande moeder wordt overladen met regen of een cadeau voor haar kind. Geschenken kunnen spontaan zijn of worden gekocht volgens een speciaal samengestelde lijst, de laatste optie lijkt veel landgenoten te pragmatisch, omdat zo'n lijst gasten letterlijk dicteert wat ze moeten kopen, maar het neemt veel problemen weg bij de voorbereiding op de bevalling en elimineert de mogelijkheid van dubbele geschenken ontvangen.

Traditioneel zijn alleen vrouwen aanwezig bij de babyshower, men gelooft dat het noodzakelijk is om iemand uit te nodigen die al een kind heeft. Tijdens de vakantie trakteren vrouwen zichzelf, communiceren, geven advies en genieten van hun tijd.

Evenementenorganisatie

Allereerst moet u beslissen over een plaats voor een dergelijk evenement. Het meest comfortabele is natuurlijk om het in je eigen appartement door te brengen, vooral als de zwangerschap niet erg soepel verloopt. Als je een babyshower wilt houden in een café of restaurant, huur dan de hele kamer om de aanwezigheid van vreemden uit te sluiten.

Maak een lijst van genodigden. Uitnodigingen kunt u het beste per gewone post versturen, maar u kunt ook e-mailen. Probeer geen mensen uit te nodigen die elkaar nauwelijks kunnen uitstaan, dit kan de vakantie verpesten. Als je geen tijd hebt om uitnodigingen te versturen, bel dan gewoon alle gasten op en nodig ze mondeling uit. Het is aan te raden dit enkele weken voor de vakantie te doen, zodat iedereen voldoende tijd heeft om zich voor te bereiden.

Denk na over het thema van het feest en het menu. Het is het beste om de kamer in één stijl te decoreren. Als je weet dat je een jongen krijgt, versier de kamer dan in blauw, maar als je een dochter hebt, gebruik dan roze. Bestel indien mogelijk een traktatie in de stijl die je hebt gekozen. Het is het beste om geportioneerd voedsel te gebruiken en een buffettafel te organiseren, het is veel handiger dan de gewone tafel, vooral als je al op een fatsoenlijke date bent. De buffettafel laat gasten verschillende gerechten proeven, zorgt voor een ontspannen sfeer en stimuleert de communicatie.

Vergeet de muziek niet, rustige melodieën op de achtergrond zorgen voor de juiste sfeer, voegen verfijning toe aan het evenement. Het belangrijkste is dat de muziek niet te hard mag staan, om de communicatie van de gasten niet te verstoren.

Aanbevolen: