Een Zwangerschapsfeestje Geven?

Inhoudsopgave:

Een Zwangerschapsfeestje Geven?
Een Zwangerschapsfeestje Geven?

Video: Een Zwangerschapsfeestje Geven?

Video: Een Zwangerschapsfeestje Geven?
Video: Bekkenpijn/bekkeninstabiliteit tijdens of na de zwangerschap - Wat is het en wat zijn de symptomen? 2024, Mei
Anonim

Feestjes voor de aanstaande moeder in Rusland zijn nog steeds een noviteit. Zo'n vakantie is in het buitenland erg populair en heet Babyshower. U kunt het zelf organiseren of een feest bestellen in een agentschap voor het organiseren van evenementen.

Een zwangerschapsfeestje geven?
Een zwangerschapsfeestje geven?

Wat is babyshower?

Baby shower vertaalt zich als "baby shower". De betekenis van de vakantie is om de aanstaande moeder te plezieren en met vrienden en familieleden het geluk van het wachten op de baby te delen. Wat geschenken betreft, wordt soms een lijst met noodzakelijke geschenken naar de gasten gestuurd met een uitnodiging, maar vaker zijn de gasten vrij in hun keuze.

Een van de kenmerken van de Babyshower is dat het feest niet wordt georganiseerd door de held van de gelegenheid, maar door haar vrienden of naaste familieleden. In Rusland is de initiator en organisator van de vakantie echter meestal de zwangere vrouw zelf. Meestal valt de vakantie in het derde trimester van de zwangerschap, ongeveer 6 weken voordat de baby wordt geboren.

Organisatie van een vakantie voor de aanstaande moeder

Het belangrijkste geheim van het succes van zo'n feest is het welzijn van de belangrijkste held van de gelegenheid. Zorg er daarom van tevoren voor dat de zwangere vrouw zich goed voelt en het feest kan bijwonen. Het is raadzaam dat het feest niet langer dan 3 uur duurt, anders wordt de aanstaande moeder moe.

Bepaal eerst de plaats waar de vakantie zal plaatsvinden. Daarna moet het thematisch worden ingericht. Om dergelijke feestjes te versieren, worden ballonnen, verse bloemen, knuffels, posters met afbeeldingen van baby's en wensen voor een gemakkelijke geboorte gebruikt.

Van tevoren weten (van de toekomstige vader of grootmoeder van het kind)? wat moet er nog meer worden gekocht van de bruidsschat van de kinderen. Dit maakt het voor gasten gemakkelijker om een cadeau te kiezen, en voor aanstaande ouders zullen de kosten voor de voorbereiding op de geboorte van een baby worden verlaagd.

Meestal bestaat de feesttafel op een zwanger feest uit lichte snacks (broodjes, cupcakes, salades, fruit, diverse bezuinigingen) en frisdranken. De belangrijkste traktatie van het feest is de taart. Vaak wordt het op bestelling gemaakt met wensen van een geslaagde geboorte en beeldjes van een ooievaar of baby.

Het klassieke amusementsprogramma op zo'n vakantie is felicitatie aan de zwangere vrouw, het presenteren van geschenken, intieme gesprekken over zwangerschap en bevalling, evenals verschillende leuke spelletjes en wedstrijden. Entertainment moet het thema van de viering ondersteunen. Gasten brengen bijvoorbeeld de foto's van hun kinderen mee en de heldin van de avond moet raden wie erop staat afgebeeld. Een andere optie is forfaits, de speler moet met behulp van suggestieve vragen het ding (of zijn afbeelding) van het kind raden, dat de presentator uit de mand heeft gehaald.

U kunt vooraf een groot boekalbum maken, waarin gasten hun felicitaties en wensen aan de aanstaande moeder zullen achterlaten. Vergeet niet een fotograaf uit te nodigen of zelf foto's te maken van het feest. Ze kunnen ook in het wensboek worden geplakt.

Aanbevolen: