Hoe Een Trouwalbum Een naam Te Geven?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Trouwalbum Een naam Te Geven?
Hoe Een Trouwalbum Een naam Te Geven?

Video: Hoe Een Trouwalbum Een naam Te Geven?

Video: Hoe Een Trouwalbum Een naam Te Geven?
Video: Jan Dekeyzer - Trouwalbums 2024, April
Anonim

Het trouwalbum is een stukje van die gelukkige dag waar toekomstige pasgetrouwden zich al zo lang op hebben voorbereid en die als een moment voorbij gaat. Om het voor het paar en de gasten interessanter te maken om de gebeurtenissen van die dag te onthouden, kiest u een interessante naam voor het fotoalbum.

Hoe een trouwalbum een naam te geven?
Hoe een trouwalbum een naam te geven?

instructies:

Stap 1

De oorspronkelijke oplossing zou zijn om te verwijzen naar de namen van beroemde romans of verhalen. Het zal nog interessanter zijn als de pasgetrouwden te maken hebben met filologie, onderwijs, journalistiek of gewoon Russische of buitenlandse klassiekers willen lezen. Het trouwalbum kan dus worden genoemd "De vakantie die altijd bij je is", "Het einde van eenzaamheid", "Waar dromen kunnen komen". Er is ook een literaire naam die de beroering van deze plechtige dag weerspiegelt - 'Gekke dag of het huwelijk van Figaro'.

Stap 2

Naar dezelfde analogie kan het album een favoriete zin uit een film worden genoemd, een nummer. Bijvoorbeeld: "Ik hou van je tot tranen", "Er is geluk!", "Ik zal je liefde geven", "Eeuwige liefde", "Je gaat nergens heen - je wordt verliefd en gaat trouwen", enz. Als je fotoalbum is opgevat als een humoristisch verhaal of een dialoog van verliefde pasgetrouwden, kun je het een beroemde zin uit een film over een bruiloft noemen: "En waarom ben ik zo verliefd op jou?"

Stap 3

Probeer ook eens te spelen met alle bekende zinnen: "Bruiloft is een delicate zaak", "Trouw me als je durft", "Sluier en duiven", enz. En de meest memorabele opmerking van een van de echtgenoten of gasten, die tijdens de hele viering een of meerdere keren klonk, zal helder klinken als de titel.

Stap 4

U kunt meer "technische" namen kiezen, die het idee van een sequentiële instructie verbergen. Bijvoorbeeld: "Bruiloft, of waar te investeren", "Ringen verwisselen: een verslag van de scène", "Ideaal huwelijk (huwelijk)", "Hoe verander je gemakkelijk je achternaam", "Het geheim van geluk: een beginner's Gids." Varianten van namen kunnen worden bedacht op basis van het idee om een verhaalverhaal te creëren met enkele lyrische uitweidingen. Dergelijke namen beginnen meestal met het woord like. Bijvoorbeeld: 'Hoe we een gezin werden'.

Aanbevolen: