Hoe Bomen Te Versieren?

Inhoudsopgave:

Hoe Bomen Te Versieren?
Hoe Bomen Te Versieren?

Video: Hoe Bomen Te Versieren?

Video: Hoe Bomen Te Versieren?
Video: Collega's Versieren: 1 Simpele Methode Om Elke Vrouw Te Versieren Op Het Werk 2024, April
Anonim

Als u in uw eigen huis woont, bent u niet alleen bezig met het decoreren van de gevel en het interieur van het gebouw zelf, maar ook met het aangrenzende gebied. En als alles min of meer duidelijk is met bloemen en alpenglijbanen, dan is de kwestie van boomdecoratie nog steeds open. Hoe diversifieert u uw landschapsontwerp met een originele decoratie?

Hoe bomen te versieren?
Hoe bomen te versieren?

instructies:

Stap 1

Vruchtbomen versieren zichzelf in de lente en de zomer. Delicate geurige bloemen en dan helder sappig fruit - dit is het beste ontwerp dat de natuur kan bedenken. Het is de moeite waard om van haar te leren en deze principes toe te passen op gewone bomen, die ons alleen verrukken met groen. Koop wasachtige vruchten en knip ze aan de takken. Je kunt dus twee vliegen in één klap slaan. Ten eerste zullen de vogels, die zo'n "traktatie" hebben geproefd, stoppen met vliegen in uw tuin en de oogst intact laten. Ten tweede zult u uw gasten verrassen met uw Michurin-exploten en peren die aan een berkenboom groeien.

Stap 2

Kleine bomen kunnen worden versierd met nep- of zelfgemaakte papieren bloemen. Ze zullen niet vervagen en zullen je de hele zomer verrukken. Het enige dat hen kan schaden, zijn ongunstige weersomstandigheden.

Stap 3

In de winter of het vroege voorjaar kun je de bomen versieren met een lichtslinger. Dit ontwerp is vooral populair vóór Europese Kerstmis of Russisch Nieuwjaar. Slingers moeten buiten en waterdicht zijn. Controleer alle aansluitingen zorgvuldig zodat er geen kortsluiting is bij regenachtig of sneeuwweer. De kleuren van de slinger kunnen worden gecombineerd met het ontwerp van de gevel van het huis of gewoon de aandacht trekken met de felle knipogen van tientallen bollen.

Stap 4

De ruimte onder de bomen kan worden ingericht met een bloementuin of gazon, waar het op een warme zomerdag aangenaam vertoeven zal zijn. Als je kleine groenblijvende bomen hebt, moet je ze mooi snoeien. Dit is niet alleen gunstig voor de planten zelf, maar geeft ook een Europese chic aan uw tuin. Met de hulp van een professionele hovenier of door uzelf kunt u de bomen elke vorm geven. Veel plezier met de natuur!

Aanbevolen: