Hoe Muren Te Versieren Voor Het Nieuwe Jaar

Inhoudsopgave:

Hoe Muren Te Versieren Voor Het Nieuwe Jaar
Hoe Muren Te Versieren Voor Het Nieuwe Jaar

Video: Hoe Muren Te Versieren Voor Het Nieuwe Jaar

Video: Hoe Muren Te Versieren Voor Het Nieuwe Jaar
Video: Ethereum ETH u0026 Litecoin LTC - ETH naar de $400 of naar de $10000? LTC 🚀 Bulls u0026 Bears Crypto update 2024, April
Anonim

Voorbereiden om het nieuwe jaar te vieren, gaat niet alleen over het kopen en versieren van een kerstboom. De feestelijke sfeer moet door het hele huis worden gevoeld en is ontstaan uit verschillende kleine maar heldere details in het ontwerp van elke kamer, interieurartikelen en natuurlijk ramen en muren.

Hoe muren te versieren voor het nieuwe jaar
Hoe muren te versieren voor het nieuwe jaar

instructies:

Stap 1

Als u van plan bent de muren van uw appartement te versieren voor de vakantie en vooral de kamer waar u gasten zult ontvangen, begin dan met het onderzoeken ervan en probeer al het overbodige van de muren te verwijderen om ze niet visueel te overbelasten.

Stap 2

Sommige eigenaren benaderen dit probleem op grote schaal (vooral als er lange tijd geen reparatie is geweest en er niets te verliezen is): een muur die is gedefinieerd voor decoratie kan opnieuw worden geverfd in een diepe, rijke, "fluwelen" kleur en dan plak er speciale thematische stickers op in de vorm van sneeuwvlokken, kerstbomen, een rendierstoet met de kerstman, enz. Deze applicaties kunnen worden gemaakt van vinyl of vergulde folie en het is niet nodig om ze direct na de vakantie te verwijderen.

Stap 3

U kunt tijdelijk een valse wand laten plaatsen van houten latten. Dit zal de basis zijn voor het bevestigen van sieraden, souvenirs en geschenken voor gasten en familieleden.

Stap 4

De muur kan worden versierd door er veelkleurige gloeilampen, elektrische slingers, papieren slingers van ringen, verschillende platte en driedimensionale figuren, "regen" en ander klatergoud te plaatsen. Je kunt een sterke draad langs de muur spannen, deze in een spiraal wikkelen met iets glimmends, en er volumineuze sneeuwvlokken, ballen, bellen, kegels, enz. aan hangen. Veelkleurige ballonnen, rond en gekruld, zullen er ook goed uitzien. Van slingers kun je de datum en felicitaties aan de muur leggen.

Stap 5

Je kunt de muur ook met afzonderlijke elementen decoreren: maak van de draad een contour in de vorm van een ster, een kerstboom of een cirkel, verstrengel deze met draden of dunne draad en vul vervolgens de binnenkant met kerstversieringen of een slinger.

Stap 6

Knip een kerstboom uit papier en versier deze met verschillende glanzende kleine dingen - glitters, foliefiguren, ballen, enz.

Stap 7

Neem een borduurring of een ander rond ding, wikkel het in glanzend papier, bellen, kegels, sparren- of dennentakken, strikken, noten verpakt in folie of snoep kunnen aan de boven- of onderkant worden verstevigd.

Stap 8

Maak een cirkel van dennentakken of stro, verstreng het prachtig met linten of "regen" en versier met kerstversieringen.

Stap 9

Verschillende ballen of kegels versierd met strikken kunnen in het gebeeldhouwde frame worden bevestigd.

Stap 10

Versier de muur met "besneeuwde" of "ijzige" dennen- of sparren takken. Rasp hiervoor het piepschuim en bestrooi de takken ermee, nadat u ze eerder met lijm hebt ingevet. Of plaats de takken een nacht in hete, sterke zoutoplossing. 's Morgens, als het water is afgekoeld, verwijdert u ze voorzichtig en droogt u ze af. Je kunt ook lijsterbes of kegels met dergelijke "sneeuw" strooien.

Stap 11

Het zal voor uw gasten interessant zijn om te kijken naar een zelfgemaakte muurkrant met wensen en felicitaties voor het nieuwe jaar en foto's van de feestdagen van de afgelopen jaren.

Aanbevolen: