Wat Geef Je Een Man Voor Zijn Dertigste Verjaardag?

Inhoudsopgave:

Wat Geef Je Een Man Voor Zijn Dertigste Verjaardag?
Wat Geef Je Een Man Voor Zijn Dertigste Verjaardag?

Video: Wat Geef Je Een Man Voor Zijn Dertigste Verjaardag?

Video: Wat Geef Je Een Man Voor Zijn Dertigste Verjaardag?
Video: 3 Belangrijkste Ideeën Om Je Vriend / Man Te Verrassen 2024, April
Anonim

Mannen kijken uit naar hun verjaardag, en nog meer naar het jubileum, en ze vinden het heerlijk om cadeaus te krijgen. Om je vriendje op zijn verjaardag te plezieren, moet je het cadeau kiezen dat je wilt, origineel en onverwacht.

Wat geef je een man voor zijn dertigste verjaardag?
Wat geef je een man voor zijn dertigste verjaardag?

Het juiste cadeau

Wat je vriend precies nodig heeft, hangt af van de aard van zijn activiteiten en hobby's. Een man die op een kantoor werkt, heeft bijvoorbeeld misschien een aktetas nodig. Als hij dol is op computers, dan kun je hem componenten of een schijf met software geven. Een autoliefhebber zal blij zijn met een stofzuiger of een wasstraat. Een visser of jager zal blij zijn met een autokoelkast of een krachtige zaklamp.

Bij het kiezen van een cadeau voor een man, moet men zich niet alleen concentreren op zijn soort activiteit, maar ook op zijn verlangens. Als je een redelijk hechte relatie hebt met een man, dan heeft hij waarschijnlijk gesproken over wat hij voor zichzelf zou willen kopen, maar om de een of andere reden niet. Het zal een geweldig cadeau zijn. Het is waar dat zo'n geschenk aan de vooravond van de vakantie moet worden gekocht, zodat hij het niet voor zichzelf koopt.

Het meest noodzakelijke geschenk is altijd geld geweest, maar het is te vulgair om het op zijn 30e verjaardag in een envelop aan een geliefde te geven. Maak het gemakkelijker - koop gouden of zilveren munten van de bank (het is wenselijk dat het aantal munten symbolisch is: 30, 3, samenvallend met het geboortecijfer, enz.), stop ze in de originele dooskist en presenteer ze.

Origineel cadeau

Als de man alles heeft, is het kiezen van een cadeau veel moeilijker, omdat je je verbeeldingskracht moet tonen. Bestel een portret van een man bij de kunstenaar (of teken zelf), plaats het in een lijst en presenteer het voor je verjaardag. Zoiets heeft de jarige vast niet. Trouwens, als de kunstenaar getalenteerd is, kan hij de held van de dag op een onverwachte plek tekenen - op een jacht, in de ruimte, op de Noordpool. Je kunt de meester zelf een idee geven als je weet waar je vriendje heen wil. Om dit cadeau symbolisch te maken, maak je samen met de jarige een portret van jou.

Een armband, ring, manchetknopen of hanger wordt een origineel en onvergetelijk cadeau als je er een gravure op laat maken. Deze categorie omvat ook een aansteker, flacon, pen, enz.

Onverwacht cadeau

Je kunt niet alleen dingen doneren. Presenteer je 30e jarige met een ballonvlucht of parachutesprong. Als je weet hoe laat hij geboren is, dan kun je voor die tijd een vlucht boeken.

Een wereldreis, een cruise naar meerdere landen, kaartjes voor een excursie naar een museum of reservaat kunnen een held van de dag zijn. U hoeft zich alleen maar te concentreren op zijn smaak en uw financiële situatie. Van dezelfde categorie geschenken, een certificaat voor een bezoek aan de sportschool, een bezoek aan spabehandelingen, kaartjes voor een concert van uw favoriete band of voor een voetbalwedstrijd.

Aanbevolen: