Wat Geef Je Een Vrouw Voor Haar Dertigste Verjaardag?

Inhoudsopgave:

Wat Geef Je Een Vrouw Voor Haar Dertigste Verjaardag?
Wat Geef Je Een Vrouw Voor Haar Dertigste Verjaardag?

Video: Wat Geef Je Een Vrouw Voor Haar Dertigste Verjaardag?

Video: Wat Geef Je Een Vrouw Voor Haar Dertigste Verjaardag?
Video: Wat Vinden Mannen Aantrekkelijk? Deze 4 Dingen Bij Vrouwen 2024, Maart
Anonim

30 jaar is een belangrijke datum in het leven van een vrouw, de leeftijd waarop afscheid wordt genomen van de jeugd en de volwassenheid wordt bereikt. Het is niet eenvoudig om een cadeau te kiezen voor een dertigjarige dame: ze heeft al een stevige levenservaring achter haar schouders, ze kent de waarde van dingen, ze heeft bepaalde smaken en voorkeuren gevormd.

Wat geef je een vrouw voor haar dertigste verjaardag?
Wat geef je een vrouw voor haar dertigste verjaardag?

Dus, wat geef je een 30-jarig meisje? Laten we proberen het uit te zoeken.

Cadeaubon

Cosmetica, parfums of sieraden mogen alleen worden geschonken als u goed op de hoogte bent van de smaak en voorkeuren van de vrouw. Anders is het beter om een cadeaubon te kopen voor een schoonheidssalon, cosmeticawinkel of kuuroord.

Professionele fotosessie

Elke vrouw droomt ervan zichzelf uit te proberen als fotomodel. Maak een aangename verrassing voor de held van de dag door haar een professionele fotosessie te betalen.

Portret van foto

Een ander geweldig cadeau voor 30 jaar is een portret geschilderd naar een foto van een meisje. Misschien is het overbodig eraan te herinneren dat de afbeelding in het portret onberispelijk en misschien een beetje verfraaid moet zijn.

Een geschenk dat hoort bij de hobby van een vrouw

Als je nadenkt over wat je een meisje 30 jaar moet geven, onthoud dan of het feestvarken een hobby heeft en geef haar een cadeau dat verband houdt met haar hobby. Geef een naaister een set om zeep te maken of te borduren, een sportliefhebber - een abonnement op een fitnessclub, een bloemist - een ongewone plant. Als een meisje geïnteresseerd is in astrologie, kun je een persoonlijke horoscoop voor haar bestellen (zorg ervoor dat de voorspellingen gunstig zijn).

Droom die uitkomt

Het zal absoluut prachtig zijn als je de jarige helpt om haar oude droom te vervullen. Misschien droomde ze van een parachutesprong, een puppy van een zeldzaam ras of een kaptafel, maar om een aantal (meestal financiële) redenen realiseerde ze haar verlangens niet. Dus je zult belichamen!

Favoriete bloemen

Welk cadeau je ook kiest, een boeket van de favoriete bloemen van de held zal er een aangename aanvulling op zijn.

Aanbevolen: