Wat Geef Je Een Vrouw Voor Haar Verjaardag

Wat Geef Je Een Vrouw Voor Haar Verjaardag
Wat Geef Je Een Vrouw Voor Haar Verjaardag

Video: Wat Geef Je Een Vrouw Voor Haar Verjaardag

Video: Wat Geef Je Een Vrouw Voor Haar Verjaardag
Video: 50+ cadeau ideeën voor IEDEREEN *ultieme cadeau gids* 2024, April
Anonim

Lang voor de verjaardag van zijn geliefde vrouw, is een moderne man verbaasd over de vraag wat hij haar moet geven. Hoewel er een breed scala aan cadeaus en souvenirs in de schappen van winkels ligt, is het moeilijk om ergens bij stil te staan. Wat de ene vrouw leuk zal vinden, is misschien niet de smaak van de andere. Een huisvrouw zal bijvoorbeeld blij zijn als je haar een keukenmachine geeft, maar een romantische jongedame met zo'n pragmatisch cadeau kan teleurstellen. Waar moet je op letten bij het kiezen van een cadeau voor een vrouw?

Wat geef je een vrouw voor haar verjaardag
Wat geef je een vrouw voor haar verjaardag

Ideaal als je de interesses van je vrouw (vriendin, vriendin), haar smaak en voorkeuren goed kent. Voor een man die een vrouw goed kent en aandacht heeft voor kleine dingen, zal het kiezen van een cadeau niet moeilijk zijn. Maar vaker gebeurt het als volgt: zelfs als je een vrouw al heel lang kent, is het moeilijk te begrijpen wat ze echt graag als cadeau zou krijgen. Hoe te zijn in dit geval? Probeer haar psychologische type te bepalen.

1. Romantisch persoon

Vrouwen van dit type houden van romans en films over liefde, sinds hun kindertijd droomden ze ervan een prins of een soort held te ontmoeten die klaar is voor krankzinnige heldendaden voor haar. Ze luisteren ook graag naar romantische of sentimentele liedjes, bewonderen de zonsondergang en de sterrenhemel. Dromerig. Een onvergetelijk cadeau voor zo'n vrouw moet volledig overeenkomen met de boeken die ze in haar jeugd las. Een romantische trip is ideaal. Toegegeven, u zult de locatie moeten bepalen aan de hand van de berekening van het budget. Als alternatief kunt u een romantisch diner organiseren op het dak van het huis of een picknick in het park aan het meer met zwanen. In de ogen van dergelijke vrouwen zijn materiële waarden niet het belangrijkste, maar een serenade of gedichten ter ere van hen zal hen vreugde en genegenheid bezorgen.

2. Praktisch en rationeel karakter

Zulke vrouwen zullen een chique boeket of een romantisch diner eerder beschouwen als een extra entourage voor het hoofdgeschenk. In deze hoedanigheid is iets nuttigs en waardevols voldoende. Bijvoorbeeld een camera, een steamer, een computer, een telefoon, een set om sushi te maken, afhankelijk van de voorkeuren van de dame. Luister een maand voor de viering naar wat de vrouw zegt. Gewoonlijk beginnen praktische karakters, als in het voorbijgaan, hints te geven over wat ze zouden willen hebben (ontvangen als een geschenk).

3. Grillige dame

Het is heel moeilijk om deze vrouwen te begrijpen, omdat ze de hele tijd verschillende dingen willen, hun stemmingen en verlangens periodiek veranderen in precies het tegenovergestelde. De beste beslissing bij het kiezen van een cadeau voor deze dame is om jezelf volledig te ontlasten van alle verantwoordelijkheid voor zijn keuze. Hiervoor kunt u een cadeaubon kopen bij een schoonheidssalon, fitnesscentrum, zwembad, luxe lingerie-, schoenen- of juwelier.

4. Zakenvrouw

Het karakter van een zakenvrouw is ook eigenaardig: voor haar zijn zowel creatieve/persoonlijke groei als rationaliteit belangrijk. De beste cadeau-optie voor zo'n vrouw zou zijn om naar eigen goeddunken een aantal cursussen te betalen of een abonnement op Pilates, yoga, oosterse dansen.

5. Verfijnde dame

De verfijning van zulke vrouwen springt meteen in het oog. Hun belangrijkste wens is om hun individualiteit te benadrukken, daarom moet het geschenk gepast zijn. Als een dame bijvoorbeeld een fervent verzamelaar van kunst of antiek is, schenk haar dan plechtig een geschenk dat ze niet zal schamen om te pronken met haar gasten. Of eentje die op de meest prominente plek neergezet kan worden.

6. Muziekliefhebber of bioscoopbezoeker

Als een dame dol is op muziek of film, de biografie en filmografie van haar favoriete artiesten uit haar hoofd kent, geef haar dan alles wat met haar verslaving te maken heeft: audioapparatuur, thuisbioscoop, cd's met muziek of films die ze graag zou willen kopen.

7. Sportvrouw / extreem

Er is een categorie vrouwen die bergen beklimmen, dol zijn op duiken, dagenlang skiën of skeeleren, windkilometers op de fiets, etc. Voor zo'n vrouw kun je iets kopen van sportuitrusting of kleding. Een extra tegoedbonus voor jou is bijvoorbeeld een paar kilometer fietsen met haar.

Welnu, het belangrijkste in het geschenk is niet de prijs, maar de aandacht. Het belangrijkste voor een vrouw is tenslotte om te voelen dat ze geliefd, gewenst, de enige is.

Aanbevolen: