Hoe Het 2018-jaar Van De Yellow Earth Dog Eruit Zal Zien

Hoe Het 2018-jaar Van De Yellow Earth Dog Eruit Zal Zien
Hoe Het 2018-jaar Van De Yellow Earth Dog Eruit Zal Zien

Video: Hoe Het 2018-jaar Van De Yellow Earth Dog Eruit Zal Zien

Video: Hoe Het 2018-jaar Van De Yellow Earth Dog Eruit Zal Zien
Video: NAAR DE PAARDEN-ZWEMLES 🦄💦 || JILL HUIJBREGTS || 2024, April
Anonim

Aan de vooravond van de nieuwjaarsruzie en de intrede in de rechten van de patroonheilige van 2018, de Gele Hond, willen velen weten wat het komende jaar voor ons in petto heeft. Grote hoop is gevestigd op het Jaar van de Hond, want het belooft rustig en veelbelovend genoeg te worden.

Hoe het 2018-jaar van de Yellow Earth Dog eruit zal zien
Hoe het 2018-jaar van de Yellow Earth Dog eruit zal zien

huisdier, loyaal, gevoelig en vriendelijk voor de mens. Ze houdt van gerechtigheid en eerlijkheid, tolereert geen bedrog, vooral niet van dierbaren. Al deze eigenschappen van het totemdier zullen worden weerspiegeld in de evenementen van 2018. Astrologen geloven dat onder invloed van de vreedzame en goedhartige Yellow Dog veel conflicten zullen worden opgelost en de situatie in de wereld

Over het algemeen belooft het welvaart en kansen op verbetering van de levensomstandigheden. Maar dit zal alleen gepaard gaan met geluk voor verstandige mensen die vakkundig weten hoe ze hun financiën moeten verdelen. Uitgevers en mensen die op zoek zijn naar tijdelijke voordelen, kunnen niet alleen hun doelen niet bereiken, maar ook alles verliezen. De hond moedigt aan

Het is vermeldenswaard dat voor alle soorten reizen en reizen. Dit is niet verwonderlijk, omdat de Hond, ondanks zijn domesticatie, van vrijheid en het zoeken naar nieuwe ervaringen houdt en waardeert. In 2018 is het tijd om je horizon te verbreden en overal ter wereld te gaan.

Veel aandacht, maar ook voor vrienden en familie. Daarom zullen mensen die op zoek zijn naar hun partner in 2018 nadenken over het stichten van een gezin en hun kans niet missen. De Hond is dol op familiemensen, zodat alles zo kalm en harmonieus mogelijk zal zijn. Echte vriendschap in het Jaar van de Hond zal nog sterker worden en onoprechte relaties zullen vanzelf eindigen.

Carrièregroei wacht niet-standaardgerichte mensen, evenals leiders die klaar zijn om verantwoordelijkheid te nemen (de hond is niet vreemd aan kudde-instincten en de leider is altijd de slimste en meest avontuurlijke). Ook wetenschappers en uitvinders, geïnspireerd door het hoogste doel en werken in het belang van mensen.

Aanbevolen: